Total Pageviews

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

by - June 10, 2018

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM


GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 24 Jun 2018

"Dalam entri korang tu, korang komen lah sikit pasal blog sha ni, apa yang perlu diubah atau ditambah hehe"

Suka suka suka blog Sha yang berumur 22 tahun ni. Header cun plus cute (jealous weh! hahaha), warna combination kat blog ni unexpectedly niceee kelabu + hijau soft, font size pun okay, kelajuan blog meng-loading pun okay (tak berat), archive nampak tajuk entries baguihh, HOT posts pun ada good. Overall bagus dah.

So.. one thing yang saya nak suggest is - kedudukan hot posts & blog archive di sidebar naik ke atas. Kalau boleh naik atas FOLLOWERS tu pun boleh hahaha.

Sebab bagi saya, yang suka blogwalking (seperti saya) senang sikit nak tinggal jejak kasih (a.k.a komen). Bahagian followers & Google+ Badge tu bawah sikit takpe bagi saya, sebab kalau orang betul betul nak follow dia akan scroll. And the best part bila orang nak follow tu scroll scroll untuk pergi ke bahagian followers, dia terrrnampak tajuk tajuk entri/hot posts awak & ada yang menarik hati dia untuk klik baca, haaa bonus untuk awak. hehee. Selain meningkatkan trafik blog awak, ianya juga merendahkan bounce rate blog awak :)

But itu hanya cadangan ikhlas saya je tau. Tiada paksaan untuk mengikutinya hehee.

Orait daa~! Wassalam.

You May Also Like

4 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p