Total Pageviews

Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah

by - June 04, 2018
Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Haa nak dekat raya lagi 10 hari ni, ada pergi ke mana-mana pusat kecantikan ke? Yela kan raya setahun sekali je. Mesti ada yang nak melawa melaram, kulit pun mesti nak cantik bersih dan flawless kann.

Saya jarang sebenarnya nak pergi ke pusat kecantikan atau salun mahupun spa untuk memanjakan diri, muka atau rambut. Tapi bila hati dah terpaut dengan satu tempat tu, mula lah. Asyik merindu saja. Rasa nak pergi selalu saja.


Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah

Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah yang lokasinya terletak di Jalan Sikamat, Seremban, Negeri Sembilan berjaya memikat hati saya dengan servis layanan dan perkhidmatannya yang TIP TOP! Plus, tempat yang disediakan juga sangat bersih, selesa dan konsepnya yang bersederhana.

Umi saya lah yang perkenalkan pusat kecantikan ini kepada saya. Mula-mula tahu tu agak teruja juga lah sebab seperti yang kita tahu dari namanya, salon tersebut khas untuk perempuan sahaja. Bebas untuk kita buka tudung di dalam kedai tersebut. Tak perlu risau kerana aurat kita dijamin terlindung.
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah

Semuanya ada di Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah ini!

  • Gunting/ cuci/ rawatan rambut
  • Rebonding/ relaxing/ inai rambut
  • Rawatan kulit muka/ facial treatment
  • Urutan bersalin/ tradisional

Bagaimana dengan harganya pula? Haaa don't worry! Kebiasaannya yang kita jumpa, harga untuk facial treatment ataupun hair treatment di kedai kedai sangat mahal kan? Tapi harga di pusat kecantikan Medina ini sangat sangat berpatutan. Lagi-lagi bila masa ada harga promosi. Perghh memang terbaik! Banyak murah! For those yang masih student ataupun mereka yang nak berjimat jimat tetapi nak juga memanjakan diri, Pusat Kecantikan Medina lah tempatnya.

Seperti sekarang, sempena Bulan Ramadhan dan Syawal yang akan datang, promosi facial dan pakej harga murah kembali lagi! Mula lah saya dan umi saya merancang nak pergi minggu depan. Peluang keemasan jangan dilepas ye dak? Hehehe.

Nak tahu apakah antara pakej-pakej yang disediakan oleh Pusat Kecantikan Medina? Here we go~
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
DAPATKAN PROMOSI HARGA MURAH TERBARU DARI PUSAT KECANTIKAN MEDINA - SALON RAMBUT MUSLIMAH SIKAMAT, SEREMBAN.

PAKEJ 1 - RM90 SAHAJA!
✔ RAWATAN KULIT KEPALA
✔ RAWATAN RAMBUT
✔ VITAMIN C FACIAL
❎HARGA BIASA RM 115❎

PAKEJ 2 - RM70 SAHAJA!
✔ INAI UBAN
✔ RAWATAN KULIT KEPALA
✔ RAWATAN RAMBUT
❎HARGA BIASA RM 85❎

PAKEJ 3 RM50 SAHAJA!
✔ NORMAL FACIAL
✔ CUCI/BLOW RAMBUT
❎HARGA BIASA RM 60❎
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
PROMOSI RAWATAN KULIT KEPALA DAN RAMBUT HANYA RM50 SAHAJA!

Rawatan rambut including hair and scalp treatment. Letak bawah steamer 15 - 20 minit. Sekali dengan cuci rambut semua. Urut urut kepala. Fuhh melegakan urat saraf kepala!

PROMOSI FACIAL (Rawatan Kulit Muka)
💄NORMAL FACIAL RM35 (np: RM45)
💄VITAMIN C FACIAL RM50 (np: RM55)
💄FULL TREATMENT FACIAL RM70 (np:RM80)
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Normal facial including cuci muka, skrub, massage, steaming, buang blackhead & whitehead, masker, UV protection
Full treatment facial pula including normal treatment + dead cell scrapping + vitamin C + collagen.

Haritu saya ada buat full treatment facial memang best! Lagi best bila time owner tu buang blackhead & whitehead. tak sakit sangat seperti yang saya pernah buat kat tempat lain. Pernah kat tempat lain dulu dulu..time buang blackhead dan whitehead sakit gilos arghhh! Sampai rasa nak keluar air mata saya tau haha. Tak suka lah sakit sangat macam tu. Kalau macam kat Pusat Kecantikan Medina ni okay. Just nice. Walaupun memang ada rasa sakit tu tapi tak ada lah sakit terseksa bangat.

For your information, HARGA PROMOSI TERSEBUT HANYA SAH SEHINGGA 14 JUNE 2018*

*dan ke atas.
Terpikat dengan Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
Owner Pusat Kecantikan Medina & Salon Rambut Muslimah
So.. Apa tunggu lagi? Cepat cepat book slot, nanti penuh. Saya pun nak book ni untuk saya dan umi hehe. Mana-mana yang agak jauh tu, boleh buat temujanji dahulu sebelum datang.

Contact number (Whatsapp/call): 0149119639 / 0138807782

Alamat: F-B-15, Taman Seremban Putra, Jalan Sikamat, Seremban
[Blok F, tingkat bawah sekali basement, no.15]

Selamat memanjakan diri - muka dan rambut! Daa~ wassalam!

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p