Total Pageviews

UV PV Mei 2018 Blog sayidahnapisahdotcom

by - June 04, 2018
UV PV Mei 2018 | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Dua hari tak berusik blog. Sabtu & Ahad cuti update blog. So.. harini back on the track! Seperti biasa, every month this UV PV entry will come out. Adakah ada peningkatan atau prestasi menunjukkan penurunan angka?


UV PV Mei 2018 Blog di Google Analytics

UV (Unique Visitors): 37,322
PV (PageViews): 117,298
BR (Bounce Rate): 11.40%
UV PV Mei 2018 Blog sayidahnapisahdotcom
UV PV Mei 2018 Blog sayidahnapisahdotcom
Alhamdulillah ada peningkatan lebih kurang 5-6 ribu berbanding UV PV bulan bulan April. Dan juga peningkatan bilangan entri! Saya berjaya membuat 54 entri pada bulan lepas sekaligus menjadikan entri bulan Mei  adalah yang paling banyak pada tahun ni (so far).

Bulan Jun ni? Jeng jengg jengg. Tak tahu la berapa entri yang boleh saya karang sebab nanti Raya Aidilfitri mesti tak usik langsung blog ni haha. So, mungkin sebelum Raya lah nak kena pulun buat entri (kalau mood okayy) hehe.

Oh lagi satu. Total pageviews blog sudah pun mencecah 7,000,000! Alhamdulillah. Dengan itu, seperti yang telah dijanjikan, inshaaAllah esok saya akan anjurkan satu segmen special for my dear followers. Korang join tauu! Heheee.

Daa~ wassalam!

BACA JUGA:




You May Also Like

5 comments

  1. hye im new here!
    Salam kenal ^^

    ReplyDelete
  2. berapa kali ganda dari lela tu. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Congrats for achieving your goal :)

    ReplyDelete
  4. wow hebatnya.. jauh beza dgn blog sendu mama tu hahahha

    ReplyDelete
  5. tahniah sayidah atas pencapaian tu.
    teruskan menulis memberikan maklumat :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p