Total Pageviews

Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2!

by - August 06, 2018
Setelah lama den menunggu cerita Munafik 2 untuk keluar di pawagam akhirnyaa.. muncul juga. Muncul juga official trailer filem Munafik 2 di Youtube. Siapa yang dah tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2? Amacam feeling? Ada getaran dan debaran di jiwa tak? Hahaha.


Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2

Perghhh toksah cerita. Meremang seh segala bulu roma den selepas tengok official trailer filem Munafik 2 pada waktu malam; di dalam bilik; seorang diri; tanpa tutup mata; volume kuat! Mana tak meremang kan. Dengan beberapa scene yang alahaiii boleh tahan seramnya. Trailer pun dah seram, full movie apatah lagi? Haha.
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2


OFFICIAL TRAILER FILEM MUNAFIK 2


Saya dapat tahu trailer Munafik 2 dah keluar daripada post instagram pengarah Munafik 2 sendiri iaitu Syamsul Yusof; berserta caption:

Skop Productions mempersembahkan sebuah filem seram islamik "Munafik 2" dari pengarah Syamsul Yusof yang akan berada di pawagam pada 30 OGOS 2018 seluruh Malaysia/ Singapore/ Brunei. "Munafik 2" juga bakal ditayangkan di bioskop Indonesia pada tarikh yang akan dimaklumkan tidak lama lagi.

Didalam Al Quran, golongan yang paling teruk dikeji Allah ialah ulama yang tidak amanah dan mengharapkan habuan dunia. Golongan inilah yang bakal ditentang Ustaz Adam didalam filem "Munafik 2".

Nantikan pertarungan antara hak & batil yang mampu menggegarkan jiwa. Berjayakah Ustaz Adam melawan orang-orang munafik yang menentang Allah dan Rasulnya? Kerana Adam hanyalah insan biasa.

"Munafik 2" lakonan Syamsul Yusof, Maya Karin, Nasir Bilal Khan, Datuk Rahim Razali, Datuk Fizz Fairuz, Fauzi Nawawi, Mawi, Adik Zara Sophia, Ku Faridah, Weni Panca, Roslan Salleh dan penampilan istimewa Namron.

Saksikan filem "Munafik 2" di pawagam pada 30 OGOS 2018 ini. Hashtag #Munafik2 #Fisabilillah
munafik 2 official poster
Official Poster filem Munafik 2
Serius tak sabar sabar nak tunggu 30 Ogos ni. Sebab dulu tengok Munafik 1 memang best, so saya harap Munafik 2 yang bakal ditayangkan ini juga mantop. Takut juga kan.. dah letak high expectation nanti keciwa pula bila movie kurang memuaskan

Tapi tengok trailer memang gempak dan menyakinkan. Scene scene semua DAEBAK. Pelakon semua memang hebat hebat belaka dan terkenal dengan penghayatan lakonan yang terbaik. Mesti dapat sambutan hangat punya lah!
munafik 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
munafik 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
munafik 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
munafik 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
munafik 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
scene seram munafik 2
babak seram munafik 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
Meremang tengok Official Trailer Filem MUNAFIK 2
munafik 2
Filem MUNAFIK 2
tarikh tayangan munafik 2
Filem Munafik 2 berada di pawagam pada 30 Ogos 2018
So.. right now tengah tunggu lagu Munafik 2 keluar pula. As usual nyanyian dari Mawi dan Syamsul Yusof as a rapper yezzah! Harap la bestt hehe.

Daa~ wassalam!

You May Also Like

3 comments

  1. Tak sabar jugak nak tgk cerita ni..

    ReplyDelete
  2. Akak pun x sabar nak tengok filem nie sebab genre seram mmg kesukaan akak..

    ReplyDelete
  3. mcm best cerita ni.. tgk gambar je dah seram :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p