Total Pageviews

best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI

by - August 30, 2018
OST FILEM MUNAFIK 2 : LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI | BEST BEST BEST BEST. SEDAP SEDAP SEDAP. AWESOME AWESOME AWESOME. DEEP DEEP DEEP. MANTOP MANTOP MANTOP. LIT LIT LIT! Itu lah antara expression dan pujian yang saya beri selepas dengar lagu OST filem Munafik 2 - Menangislah nyanyian Syamsul Yusof (SY) & Mawi! gituww~

Seriously said.. serius best lagu ni! Dengan lirik nya yang deep menusuk kalbu, sarat dengan mesej mengajak kepada kebaikan, dengan muzik rentak irama melodi yang sangat best and very suit my taste, dengan keserasian nyanyian Mawi dan rap Syamsul Yusof.. saya beri rating 10/10 lagu ost Munafik 2 ni!

Tak tipu.. saya terus jatuh cinta selepas first time dengar MV lagu Menangislah di YouTube. Then, berulang kali repeat sehinggalah saya download mp3 lagu munafik 2 ni. Lepastu repeat lagi dan lagi haha. Sampaikan ada part lirik yang saya boleh hafal dah heee.
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI

Official Music Video (MV) OST FILEM MUNAFIK 2: Menangislah - Syamsul Yusof & Mawi



TAJUK : Menangislah
ARTIS : Syamsul Yusof & Mawi
KOMPOSER : Syamsul Yusof
LIRIK : Syamsul Yusof & Dr. Anwar Fazal
ARRANGER : Wan Saleh
TERBITAN : Monkey Bone
MUZIK VIDEO : Zalhilman Ismail (@themalayatv)

#Menangislah #OSTMunafik2 #SyamsulYusof #Mawi
ost munafik 2
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI
duet lagu munafik 2
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI

LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI [OST Munafik 2]

Oh Tuhanku
Aku mengadu
Jangan kau serahkan aku pada diriku

Oh Tuhanku
Sesungguhnya aku tidak mampu dengan ujian-Mu
Bantulah aku
Kemaafan Kamu, lebih luas dari lautanMu..

Menangislah
Wahai mata
Demi Tuhanmu

Tiap hari kau berjalan dengan penuh sombong alpa
Kau langsung tak peduli dengan kalamnya si Dia
Menunggumu datang menyembah kau sujud pada-Nya.
Mengapa, manusia, kau buat-buat lupa?

Neraka atau syurga seakan tiada
Segalanya tipu daya dunia yang benar kata dusta
Fitnah dajjal bakal tiba
Menangislah wahai mata..
aku rindu naungan-Nya
takbir yeah!

CHORUS:
Allahuakhbar oh Allahuakhbar oh Allahuakhbar ya Tuhan
(Subhanallah walhamdulillah)
Allahuakhbar oh Allahuakhbar oh Allahuakhbar ya Tuhan

Ku tanya berbaloikah ini semua?
Duit. Harta. Pangkat. Wanita. Penyakit jiwa.
Hina disisi-Nya nauzubillah.
(Oh kerana dunia)

Kerana dunia engkau campakkan semua?
Mana pergi Dia juga akhirat di dalam jiwa?
Bayangan ketakutan segala dosa dan dajal bakal tiba
Apa kau lupa aku kamu cuma hamba
Derita seksa menanti di neraka.

(Repeat Chorus)
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI
Air mata darah denyut nadi manusia
Air mata tumpah bila malam datang menjelma
Azan Masjid Al Aqsa bagai hampir kurasa
Malangnya, mengapa manusia (kau buat-buat lupa)

God bless Palestine
God bless Syria
God bless us all.. we gotta say Alhamdulillah.
Yes i do this for the ummah
Iluminati hey, the devil eye.. Back off !
Let me say this loud!

(Repeat chorus)

Dunia bagai memijak bara..
Dunia pagar syurga neraka..
Dunia membuta mata hamba..
Dunia.. menangislah wahai mata..

Kau menangis kerna siapa?
Oh oh
Kerna dunia atau Dia?
Oh oh
Menangislah selagi daya
Oh oh
Jangan mati selagi kau masih bernyawa
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI
best gilos OST FILEM MUNAFIK 2! | LIRIK LAGU MENANGISLAH - SYAMSUL YUSOF & MAWI

You May Also Like

5 comments

  1. Banyak baca review pasal Munafik 2 ni memang majoriti bagi full mark ! belum jumpa lagi yang kritik. btw Kak Syaza tunggu keluar je la untuk download kihkih. zaman wayang ni dah lama berakhir ")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh saya tak tengok pun lagi filem Munafik 2. Yang saya bagi full marks tu lagu OST munafik 2 hahaa

      Delete
  2. best juga ni..heheh walaupun seram

    ReplyDelete
  3. dengar lagu pun dah best..tengok movie mungkin lagi best

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p