Total Pageviews

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey

by - August 07, 2018

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey


Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 7 Ogos 2018

"Ceritakan sedikit tentang diri anda"

Takut tercerita banyak je ni hahaha. But here.. serba sedikit tentang saya..

Nama diberi Sayidah Napisah. Boleh panggil sayidah atau kakcik atau si comel.. ehh hahaha.

Umur 25 tahun. Tapi disebabkan saya pendek (tinggi 147 cm) + baby face (UHUKK), orang selalu ingat saya budak sekolah menengah or baru lepas habis SPM muahaha.

Asal Perak, membesar di Selangor, selepas matrik pindah ke Seremban and live there until now.

Kerja kat mana? Saya kerja sendiri, kerja di rumah. Menjadi tutor (private/home tutor) subjek Matematik, Addmath, Statistik & Calculus, freelance editor Math&Addmath under syarikat Oxford Fajar dan last but not least.. an enthusiastic blogger.

Dah kahwin ke belum? Not yet. InshaaAllah bila dah tiba masa, datang lah dia meminang bunga di taman. tetibe haha.

Suka macam macam benda dan perkara dalam hidup ni. Suka baca novel, dengar lagu, baca novel, suka k-drama, BTS (kpop group), Running Man, 2 Days 1 Night, suka puisi, awan, langit, sunset, hujan, suka makan, suka gilos warna coklat pink & pastel, suka peluk umi, suka merajuk, suka tengok gambar cantik cantik, suka dengar masalah orang, suka tengok cerita hantu, suka awak. ehhh hahaha. 

Tu je la kot 'sedikit' tentang diri saya. Sedikit la sangat kan haha. By the way, yeayy umur baby sis dah genap 3 bulan today. Alhamdulillah. Moga membesar dengan sihat dan solehah/soleh hendaknya aminn :)

Daaa~!

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p