Total Pageviews

Semua channel Astro free sehingga 17 September 2018!

by - August 31, 2018
Sempena Hari Kebangsaan; sempena meraikan 61 tahun Malaysia Merdeka, syarikat Astro memberi keistimewaan kepada all customer -> access percuma ke semua channel Astro yeahooo!


Semua channel Astro free sehingga 17 September 2018!

Semua channel Astro free sehingga 17 September 2018!
Semua channel Astro free sehingga 17 September 2018!
"Celebrate Hari Kebangsaan with Astro! #akuMalaysiaku by free preview on all Astro Channels and Astro Go 30 AUGUST - 17 SEPTEMBER 2018"


Mula mula saya taktahu pun tentang ni sebab tak ada nampak pun di mana-mana social media, tapi nasib baik lah abang beritahu semalam di whatsapp. Kalau tidak.... tak tahu juga sampai sekarang.

Best lah kalau channel astro semua free. Banyak rancangan boleh tonton. Makin lagha le nampaknya haha.

Yesss! Boleh tengok astro warna (rancangan jozan dan sepahtu) & channel TvN (cerita korea) hehehe. Walaupun hanya sementara, tapi kena lah manfaatkan kann.

Orait.. Daa~ wassalam!

You May Also Like

7 comments

  1. kalau boleh rakam, rakam movie terus. nanti bila2 boleh tengok kan hehe

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  2. wah ye ke.. baru mama tau ni.. tq ye kc bgtau

    ReplyDelete
  3. fuhh patutlaa aritu balik kampung meriah je dgn movie2 best. bila tanya mama, ada subcribe ke? memang tak la kan

    jom singgah www.lubukseni.com bebilerr free

    ReplyDelete
  4. aah ritu blik kg terus pulun..best sgt tgk semua

    ReplyDelete
  5. Tulah dapat tengok channel celestial fuh layanz.... dah lama tak layan citer cina HK asyik duk layan kdrama yo

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p