Total Pageviews

Senarai Pemenang Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

by - August 13, 2018

Senarai Pemenang Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom


Senarai Pemenang Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom
10 blogger yang terpilih untuk masuk ke dalam Special Bloglist 7 Juta di blog saya jatuh kepadaaaaaa:











3 blogger bertuah pula yang memenangi hadiah cash RM10 jatuh kepadaaaaaa:




Pemenang cash sila email saya (sayidahnapisah65@gmail.com) nama, nombor akaun bank & email address.

Pemenang dipilih dengan cara saya selak pages dalam buku. Page yang saya selak itulah pemenang nya. Tiada berat sebelah atau tidak adil ye. Fair and square hehe.

Tahniah semuaaa yang menang! Yang tak menang, jangan cedih cedih. InshaaAllah nanti bila blog ni dah mencapai 8juta jumlah pageviews, saya akan buat lagi sekali segmen bloglist yang baru.

Maksudnya.. 'special bloglist 7 juta' tersebut akan diletakkan di blog saya sehinggalah total PV blog saya mencecah 8 juta. Then, saya akan buat special bloglist yang baru for 8 million pula.

Till then.. chaiyok chaiyok! :)

You May Also Like

14 comments

  1. bestnya! awat syaza x perasan ada segmen ni huhuhu ala nak gak ahaksss

    tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah masuk Bloglist... Tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Dapat duit raya haji. Thanks, Sayidah!

    ReplyDelete
  4. Yeayy mama pun dpt duit Raya gaji.. tqtq KC comel

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah. kakcik bagi duit raya. yuhoooo

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd pemenang! Thanks Sayidah !! Rasa terharu dapat masuk bloglist SN..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p