Total Pageviews

Tarikh Cuti Sekolah untuk Ogos & September 2018

by - August 20, 2018
Tarikh Cuti Sekolah untuk Ogos & September 2018 | Memandangkan diri sendiri adalah cikgu tutor (private tutor, home tutor) maka nya.. kena la ambil tahu juga bab bab cuti sekolah ni walaupun saya dah lama habis sekolah hahaha.

Nak tak nak memang kena alert bab ni sebab parents student saya kebiasaannya akan tanya free ke tak time cuti sekolah, ada kat rumah ke, bolehkah ganti kelas pada hari cuti sekolah dan soalan yang sama erti dengannya.

Selain daripada cikgu cikgi, maklumat senarai cuti sekolah juga adalah sangat penting buat ibu bapa. Yela kan, senang mak ayah nak minta cuti untuk meluangkan masa dengan anak anak ataupun merancang apakah aktiviti ilmiah untuk anak-anak time cuti sekolah. Tak ada lah asyik main je kat rumah kann.


SENARAI TARIKH CUTI SEKOLAH - OGOS & SEPTEMBER 2018

Tarikh Cuti Sekolah untuk Ogos & September 2018
Tarikh Cuti Sekolah untuk Ogos & September 2018 | image Google
Cuti Pertengahan  Penggal 2 & Hari Raya Haji
18/8 Sabtu
19/8 Ahad
20/8 Isnin
21/8 Selasa
22/8 Rabu
23/8 Khamis
24/8 Jumaat
25/8 Sabtu
26/8 Ahad

Sekolah 4 hari lepastu...

Cuti Merdeka
31/8 Jumaat
1/9 Sabtu
2/9 Ahad

Sekolah 5 hari kemudian...

Cuti Pertabalan Agung & Awal Muharam
8/9 Sabtu
9/9 Ahad
10/9 Isnin
11/9 Selasa

Sekolah 3 hari, then...

Cuti Hari Malaysia
15/9 Sabtu
16/9 Ahad
17/9 Isnin

Perghhh meriah betul cuti sekolah di Malaysia ni! Haha.

Takpe takpe.. yang penting, jangan lupa buat homework ye adik adikkkku~! Dan for Form 5 studentss, jangan lupa study for your trial ye. Hikhik.

Daaa~ wassalam!
Tarikh Cuti Sekolah untuk Ogos & September 2018

You May Also Like

3 comments

  1. kaella pun paling allert bab cuti ni heheheh

    ReplyDelete
  2. ehehehe cher suka tarikh2 cuti ni lajuu cher atur mana nak pi =P

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p