Total Pageviews

Beauty Giveaway By Mrs Pip

by - September 23, 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip


Beauty Giveaway By Mrs Pip
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 6 Oktober 2018

cer bagitau mrs pip
>>> apa yang korang suka mengenai blog mrs pip?
atau
>>> ada apa-apa soalan yang korang nak tahu mengenai mrs pip tak?

Saya suka header blog mrs pip! Warna coklat lawaaaa hehee. Susunan gadget semua kemas dan teratur. Kc loikeee~

Soalan yang kc nak tahu mengenai mrs pip pulaaa adalah.. nama sebenar mrs pip emphi yap kan? Nama tu macam bukan nama melayu. Looks like a chinese name. Adakah mrs pip keturunan malaysia chinese? Jika tidak, macam mana boleh tercetus nama emphi yap itu?

Lagi satu.. mrs pip ex-engineer kan? Macam mana mrs pip boleh decide nak quit jadi engineer? Apakah perkara yang membuatkan mrs pip tekad nak berhenti kerja?

Wahh dah macam wartawan berita gitu hahahaha. Tapi kalau jawapan kepada soalan pekerjaan tu personal untuk dikongsi, its okay. Tak perlu jawab hehe.

You May Also Like

6 comments

  1. wahhhh ray pun join jgak. yup, ray pun tertanya2 at first pasal tu. i'm a bit confuse whether she's a malays or not since her name mcm chinese. anyway all da best sis

    ReplyDelete
  2. hi Kc, thanks join GA mrs pip ...
    amboi soalan .... hehe.
    ok, nanti soalan akan dijawab yer ...

    ReplyDelete
  3. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p