Total Pageviews

blogwalking time~! drop the link meh

by - September 10, 2018
blogwalking time~! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! I don't know lately tak ada mood sungguh nak buka blog apatah lagi nak meng-update. Apatah lagi nak menjenguk ke blog orang lain a.k.a blogwalking. ish ishhh. Walaupun ada je idea nak menulis, tapi nak mengarang dan membuat ayat tu lah yang malas. Haih.
blogwalking time~! drop the link meh
blogwalking time~!
So, harini .. demi nak mengambil dan mengaut semula mood sedikit demi sedikit, rasanya eloklah den mulakan dengan berblogwalking ke blog-blog kawan blogger. Lagipun dah lama tak blogwalking. Makin berlemak (malas) bila tak buka blog ni. Rasa bersalah pula dengan blogger yang selalu singgah ke sini.

Haa... Pada sesiapa yang nak saya blogwalking ke blog anda, meh drop link di bahagian komen. Jangan segan-segan. Jemput jemput hehe.

Daaa~ wassalam! :)
blogwalking time~! drop the link meh
blogwalking time~!

You May Also Like

29 comments

  1. samalah! dalam kepala semua nk update tapi nak menaip malas betul

    http://www.shfyqhazhr.com/

    ReplyDelete
  2. Samalah kita..kena cari alternatif lain ni untuk elak teruskan perkara camni berterusan

    www.ciktie.com

    ReplyDelete
  3. Blogwalking kesini. Sudi lah datang ke meintheswim.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ada ketikanya kak PC pun macam tu.....rasa malas...tak ada tarikkan untuk berblog...entah..atau mungkin perlu rehatkan minda...

    ReplyDelete
  5. http://shahirah-lee.blogspot.my annyeong awakk. Nak join boleh lagi ann??

    ReplyDelete
  6. Munafik 2.. jomm
    http://www.maisarahsidi.com/2018/09/munafik-2-menyentap-jiwa-sebak-terasa.html

    ReplyDelete
  7. Hehe meh singga meh

    mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. www.eecashyaa.com

    nak join blogwalking jugak lah :D

    ReplyDelete
  9. jemput singgah =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hi, ekin singgah sini sambil follow blog gojess ni :)

    jemput lah singgah ke blog ekin | https://asyiqinroslee.blogspot.com/2018/09/salam-maal-hijrah-1440h.html

    ReplyDelete
  11. Jemput singgah
    http://usryabdullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. ada mood lagi tak tuu, hahahhaa

    www.miminadam.com

    ReplyDelete
  13. Hi tuan blog dan pembaca semua! Kepada yang suka travel boleh lah visit blog saya! TIPS MUDAH : TRAVEL KE KOREA! (BACA DI SINI)

    ReplyDelete
  14. Yaaayyyy singgah sini. Jemput singgah blog Safiena

    https://safienatidlywinkle.com/

    ReplyDelete
  15. meh la singgah blog kak pip
    www.mrspip.com :))

    ReplyDelete
  16. kalau free bebila, singgah la ye.
    www.adianiez.com
    blog kecil seorang ibu beranak 3 :)

    ReplyDelete
  17. akak kalu da start blogwalking, seharian diperuntukkan.
    nak buat tiap hari, tak dpt la kan.
    meskipun tak keje, kat umah ni lagi byk keje nyer nak dibuat.
    blogwalking ni mcm hari raya.
    dia dtg umah kita, kita buat kunjungan balas :)

    ReplyDelete
  18. Jemput singgah blog saya

    rabiadawiyah21.blogspot.com

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p