Total Pageviews

COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya

by - September 26, 2018
COUPLE CHALLENGE | sekarang ni antara cabaran paling hot hat ni lah. kena post 3 picture yang menggambarkan time tengah couple, married & now. saya nak sahut juga. tapi saya buat couple challenge dengan kekasih hati "matematik" aci tak? sebab dari dulu saya memang ngam dengan si 'dia'. hahaha


COUPLE CHALLENGE!


'couple':
UPSR math - A
PMR math - A
SPM addmath & math modern - A+
matrikulasi math - A
COUPLE CHALLENGE
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
'married':
degree 4 tahun di UPM course MAJOR MATEMATIK & at final year ambil pure math - CGPA 3.625
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
'now':
- freelancer editor maths & addmaths under Syarikat Oxford Fajar
- tutor maths, addmaths, math mod, calculus, statistik
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
tutor math & addmath
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
tutor matematik
COUPLE CHALLENGE.. dengan kekasih hati saya
tutor calculus

Amacam?

Sweet tak saya dengan si 'dia'? hehhee

You May Also Like

10 comments

  1. Memang sweet habis.. Meh ajar anak akak matematik.. :)

    ReplyDelete
  2. wuu dasyat. memang bijak..hehe

    ReplyDelete
  3. wah kita geng la hehe.. kak syaza pun suka math especially add math ^^

    ReplyDelete
  4. Bukan takat sweet.. Salute tau.. Pandai math.. Kalau k. Fiezz memang failed la.. Adeh...

    ReplyDelete
  5. tak acii kite bca title da excited nak tgk...tak aciii ahhaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p