Total Pageviews

Best pula main edit gambar guna Snapseed

by - October 11, 2018
Edit Gambar Guna Snapseed | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Selama ni hanya tengok abang pertama, abangder edit gambar guna Snapseed lawaaaa je dia buat. Then pagi tadi FINALLYYYY saya install juga Snapseed (bentuk daun) di Play Store ke dalam phone Huawei Nova 2 Lite ku!

Sekejap je install. Tak tahu la line internet den yang laju atau Snapseed tu yang ringan so smooth je i don't know. Yang pasti memang sekelip mata je dia install. Ada laa dalam 1-2 minit zuppp done hahaha. Bagus betul!

Lepas install tu apalagiiii... try test cuba lah kan. Godek sana godek sini godek sinun godek sanun. Explore setiap feature and filter mana yang nampak sesuai dan menarik.


SERIUS BEST EDIT GAMBAR GUNA SNAPSEED!

Dah la tak berat (tak loading lama) then bila edit, gambar tak pecah. Filter, blur, rotate, crop, text semua ada. Benda yang saya tak pernah jumpa pun ada contohnya perspective. Boleh ubah gambar ke kanan ke kiri.

Selain macam macam ada.. Hasilnya pun memuaskan hati beta hohohoho. Mana gambar yang gelap boleh cerahkan. Mana gambar pemandangan sky scenery or sunset or sunrise yang lawa, nak lawakan lagi pun boleh. Mana gambar yang rasa ada kureng umphh sikit, boleh tambah perencah dengan Snapseed ni. Mana yang agak kusam, boleh serikan. Gituwww~ Dah macam promoter dan duta Snapseed pula kan hahaha.

So... Meh tengok hasil edit snapseed gambar gambar saya harini.

p/s: I'm newbieee heree. hehehe

Edit Gambar Guna Snapseed: BEFORE vs AFTER

(sebelum vs selepas)

1.
BEFORE
Best pula main edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
2.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
3.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
4.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
5.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
6.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
7.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
8.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
9.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
10.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
11.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
12.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
13.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
14.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
 AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
15.
BEFORE
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SEBELUM
AFTER
edit gambar guna Snapseed
edit gambar guna Snapseed | SELEPAS
Amacam? Okay tak saya edit? hahahaha

You May Also Like

8 comments

  1. Yeah geng. Ika pun guna snapseed jugak hehe. Lawa Sayidah edit hehe.

    ReplyDelete
  2. bestnya guna snapseed edit gambar.lawa lah gambar2 tu.kena dowload applikasi ni.

    ReplyDelete
  3. Kalau fon selalu guna snapseed gak.Godek2 mudah nak faham .

    Salam kenal:)

    ReplyDelete
  4. cantik gambar lepas edit tu kan... aritu dah dunlot jgk apps ni..tp jrg guna..hehehe

    http://julsjulie80.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya..apps ni.hp.samsung n iphone boleh ke..nak jugalah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p