Total Pageviews

GIVEAWAY BUKU by budakvanilla

by - December 01, 2018

GIVEAWAY BUKU by budakvanilla


GIVEAWAY BUKU by budakvanilla
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 2 Disember 2018


"macam mana boleh terjebak dengan buku?"

Disebabkan BV kata soalan dia cliche. Meh saya nak bagi juga jawapan cliche juga.. HAHAHAHA. Hmm.. Macam mana eh? Rasanya sejak kecil dah terjebak. Tak tahu macam mana. Mungkin sebab minat sendiri. I mean sejak sekolah rendah saya memang nampak diri sendiri minat buku. Ingat tak buku nilam? Yang kena buat review dalam buku kuning tu? (kuning tak silap haha). Haaa yang tu lah. 

Saya adalah antara pelajar yang banyak tulis nilam tau haha.disebabkan suka baca buku kat perpustakaan, banyak lah juga saya masuk kat dalam buku nilam.

Masuk sekolah menengah, suka baca Novel. Pinjam kat kawan atau saudara haha. Until now. Cuma beza dulu dan sekarang.. Sekarang saya beli sendiri novel. Takde pinjam pinjam dah sejak saya mampu 'buat' duit sendiri.

You May Also Like

10 comments

  1. All the best. Eh Sama lah Kita... cheery dulu pun penuh buku Nilam Tu. dpt tempat pertama program Nilam tu.cikgu bagi Hadiah. Hadiah APA xingat dah.

    ReplyDelete
  2. sama lah kita pemegang rekod nilam haha. Goodluck KC!

    ReplyDelete
  3. Hai. Salam kenal. Bestnya contest buku

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tunggu moment buat duit sendiri heheh.
    Wishing you all the best for the contest!

    ReplyDelete
  5. sama la kita, BV pun terjebak dengan buku sejak zaman sekolah rendah sebab nilam, semua berebut nak isi nilam XD

    thanks sebab sudi join GIVEAWAY BUKU by budakvanilla!
    boleh semak senarai peserta kat -> budakvanilla.com/p/participants-giveaway-buku.html

    all the best and good luck ya :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p