TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan | apa yang sudah?

by - January 09, 2019
Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan |  Sebelum masuk je lirik lagu Semua Sudah Elizabeth Tan, Alif's trademark "Magic potions in the compound!" berkumandang. Yezzahh komposer Alif! I loikeee~ The vibe, melody and rentak muzik Alif are soo my tastee.


LIRIK LAGU SEMUA SUDAH - ELIZABETH TAN

Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan
Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan | apa yang sudah?
Setelah semua yang sudah ku alami
dulu yang dulu ku tak mengerti
kini ku lebih berani
kini ku tak akan lari

jika mahu
eh boleh je kau uji

selagi ku bernafas lagi
selagi ku berdiri
tak ada yang aku kesali

semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah

semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah

barang mewah mahal dan baru
tak faham motif semua itu
hidup ni cepat sangat berlalu
bagai pergerakan peluru
(piung piung)

rahsia rahsia rahsia
setia setia setia
tak bermaksud apa apa why?
tak pun boleh tengok siapa bye

selagi ku bernafas lagi
selagi ku berdiri
tak ada yang aku kesali

semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah

semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah

semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah

jatuh pun dah berkali kali
namun ku masih bangun lagi
apa lagi yang ku boleh bagi
redah api juga aku sudi
Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan
Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan
semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah

semua sudah semua sudah
nampak pun sudah kenal pun sudah
sayang pun sudah gaduh pun sudah
semua sudah semua sudah
SEMUA SUDAH

VIDEO LIRIK LAGU SEMUA SUDAH - ELIZABETH TAN



APA YANG SUDAH?

Haaa apa yang sudah? Asyik semua sudah je kan?

Apa yang saya faham dari lirik tu, dalam perhubungan, dia dah buat semua. Kenal, sayang, gaduh semua dah. Bila semua tu dia dah buat, and then jika gagal (putus) pun, dia tak menyesal. Bukan salah dia sebab she already did her best while in a relationship with him.

Haa gitu lah maksud nya.

Korang faham sama macam saya faham kan? hahahaha. Kang bagi ulasan review syok sendiri, last last meaning lain sebenarnya. Parah!
Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan
Lirik Lagu Semua Sudah - Elizabeth Tan
Okay lah.. daa~ wassalam!


You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p