TOTAL PAGEVIEWS BLOG

SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH

by - January 31, 2019

SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH


SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 31 Januari 2019

"Dalam entri tersebut, nyatakan satu fakta menarik tentang Jannah yang anda tahu (tak kisah sama ada berkaitan personaliti, makanan kegemaran, pelajaran dan sebagainya)."


Satu fakta menarik ye? Hmm okayyy satu perkara menarik tentang Jannah yang membuatkan saya tertarik adalah.. entri segmen/Giveaway yang disertai beliau. Why?

Sebab.. Jannah buat entri join segmen/Giveaway bukan sekadar tepek banner then tarikh akhir penyertaan tapi review sekali blog penganjur tersebut. Dalam review tu kebiasaannya beliau cerita lah apa yang beliau suka dengan blog tu, macam mana kenal, apa yang menarik dan sebagainya. Which is good in my opinion. Jarang nak jumpa blogger yang buat macam Jannah tu. Bravooo! *tepuk tangan kuat kuat

Itu salah satu nya lah. Sebab Jannah minta satu je hahahaha.

Okay uolss, jom join! Support teman blogger! :)

You May Also Like

7 comments

  1. Good luck KC nak join jugalah masih sempat ni

    ReplyDelete
  2. sis baru je join..
    selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  3. all the best! kita singgah n follow sini.
    sudilah jenguk blog kita https://faradidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen sayidah :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/book-review-kacau-by-ariff-adly.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah menang segmen yg abam kie anjurkan. Untuk maklumat lanjut dan cara menuntut hadiah, sila layari http://www.zukidin.com/2019/02/keputusan-bloglist-exchange-segment-by.html. Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Tahniah..salah seorang pemenang.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p