Total Blog Pageviews

Long time no see! I'm back!

by - March 15, 2019
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Long time no see semuaa! I'm back! Last update 1 Februari haritu. Lama kan den menyepi? Ada yang rindu saya takk? Saya rindu awak jugaaa kihkih.
Long time no see! I'm back!
Long time no see! I'm back!
Hmmm kenapa dah lama tak update? Sebulan lebih tinggalkan blog.. whyyy Sayidahhhh?!

My bad.

Mood tak ada. Malas pula tu. Nak buat apa pun malas. Ish ish ish.

Bukan setakat mood update blog pun takde, mood untuk buat benda lain pun ilek. Nak buka blog pun malas. Uishhh malas tahap gaban tu hahaha.

Writer's block? Entah. Tak sure.

Tak ada idea untuk menulis? Nope. Ada je. Banyak. Melimpah ruah. Ada bahan nak update tapi... M.A.L.A.S.

Ada personal masalah in life? Hmm biarlah rahsiaaa~ hehehe.

Okay tu je lah. Dah lama tak blogwalking, rindu kat semuaa! Nanti drop komen, saya singgah blog awak awak eh.

Daa~ wassalam! :)
Long time no see! I'm back!
be strongg. you can do it SAYIDAH!

You May Also Like

10 comments

  1. hiiiii imissed you. ray pun dah jarang update n dpt blog walking mcm dulu. but im glad you're back

    ReplyDelete
  2. helo wat apa tue..apa rahsia itu.? hehe (^_^)

    ReplyDelete
  3. finally!! rindu laaa! one more week myra dah kick off the bloglist tau! LOL I'd sure hope everything's well with you. Take care!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  4. salam kenalan dari oohsenyum.com

    maaf tak comment pasal entri awak.

    sebenarnya saya datang sini nak ajak awak....jom tukar suka sama suka link, kalau sudi sila comment di blog saya ye di

    https://www.oohsenyum.com/2015/03/tukar-suka-sama-suka-blogist.html

    Nanti saya add ke bloglist oohsenyum.com secepat mungkin!

    ReplyDelete
  5. Patut lama tak nampak entri baru. Mudah-mudahan lepas ni lebih banyak entri baru๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  6. Akak pun dah jarang2 update blog. Errmmm, cam ner ngan 8 juta Special Bloglist ?

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p