TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Gambar Huawei P30 Pro (Zoom 50x), Harga Terkini 2019 dan Kehebatannya!

by - May 30, 2019

Gambar Huawei P30 Pro (Zoom 50x), Harga Huawei P30 2019 dan Kehebatannya!


Apa yang best dengan HUAWEI P30 Pro?

Oleh: Faiz Zainal
huawei p30 pro gambar
Gambar terkini huawei p30 pro 2019
• Quad-Kamera
• 10x Loseless + 50x Digital Zoom
• Bateri 4,200mAh
• Pengecasan pantas 40W
• 70% dalam 30 minit
• Rekaan PREMIUM
• Warna yang sangat menawan
• Skrin Curved 6.41-inci OLED FHD+

Dapatkan tawaran hebat!
gambar huawei p30 pro
gambar handphone huawei p30 pro 2019
huawei p30 pro biru
cantik kan warna huawei p30 pro biru cair ni?
huawei p30 pro merah
gambar huawei p30 pro warna merah ni pun cung lah!


Power sangat ke "Huawei P30 Pro" ni ?

Oleh: Sufian

Nah aku share hasil gambar dia, masa sunset dekat KLCC.

Gambar:
1st - Ultra Wide lens 16mm
2nd - 1x zoom (normal lens)
3rd - 5x zoom
4th - 10x zoom

Kaki travel sure suka sebab wide lens memang terbaik!
huawei p30 pro
huawei p30 pro (ULTRA WIDE LENS 16MM)
huawei p30 pro zoom
huawei p30 pro (1x zoom NORMAL LENS)
huawei p30 pro zoom
huawei p30 pro (5x zoom)
huawei p30 pro zoom
huawei p30 pro 10x ZOOM
Seperti yang dijanjikan..

Ini hasil dari Zoom 50x:
huawei p30 pro zoom 50x
huawei p30 pro ZOOM 50x
huawei p30 pro zoom 50x
huawei p30 pro ZOOM 50x
huawei p30 pro zoom
huawei p30 pro zoom 50x maximum!
Jauh betul dia zoom. Korang janganlah bayangkn hasil dia macam guna lens camera DSLR. Tapi bagi aku okey boleh tahan jugak hasil die. Aku tak guna tripod time ni.

*p/s. Pengguna Huawei P30 Pro, diharap gunalah 50x zoom ni dengan penuh berhemah OK HAHAHAHA.

Bagi sesiapa yang berminat, bermula 6 April 2019 dah boleh start beli dekat Huawei sendiri atau telco-telco atau kedai terpilih... dinasihatkan beli elok-elok jangan berebut ok? haha.

Bagi sesiapa yang tanya harga Huawei P30 Series... Nah boleh tengok sini...
harga huawei p30 pro
HARGA huawei p30 pro
harga huawei p30 pro
HARGA huawei p30 pro
Cerita belom habis dekat sini... Huawei sendiri ada buat trade in phone Huawei yang korang tengah pakai... So bolehlah buat tambah-tambah untuk upgrade ke Huawei P30/ P30 Pro..

Ini harga untuk trade in:
huawei p30 pro trade in
HARGA TRADE IN ke huawei p30 pro

Q&A pasal Huawei P30 Smartphone

Q: Maaf menyibuk, nak tanya betul ke orang cakap jangan beli p30 sbb function tak banyak sangat. better beli p30 pro?

"Ye, terus beli pro.." - Fatin Aziz

Q: Kalau tangkap gambar dengan phone ni memang ada watermark tu ke apa?

"Boleh pilih nak letak watermark ke tak" - @waamars

Q: Aku suka kamera camni, sharp. Yang tak suka ada tulisan dekat bawah tu memang takleh nak buang ke? Sebab ada benda tu la malas nak beli huawei, dia takut orang ingat kamera lawa je iphone. Dia tulis la nama huawei dekat bawah tu haha.

"Boleh pilih samada nak letak ke tak. Bnda tu boleh buang" - muni

Q: Nak tanya, huawei p30 pro nie ada camera potrait tak?

"Function dalam phone ade portrait..." - I AM OD

Which one is better? Huawei P30 Pro vs Samsung S10+?

"Tak pernah lagi try S10. Tapi dok try p30 ni sumpah ohsem" - I AM OD

"P30 Pro menang kat Zoom Low Light je la. Ultrawide, Potrait, Video footage still Samsung S10+" - @ndybry

"Setuju. Dah test dua-dua. Selfie pun S10+ menang. P30 over sangat image processing" - @Izzatzkwn

"Dxo Mark :
1) Huawei P30 Pro
2) Huawei Mate 20 Pro
3) Samsung Galaxy S10+
4) Huawei P20 Pro
5) iPhone XS MaX" - @aidilazarian

No more dark photos with Huawei P30 Series!
By Izwan Ismail (NEW STRAITS TIMES)

If you find it difficult to take photos in the dark, try using the new HUAWEI P30 Series to light up your shots.

The HUAWEI P30 Series will solve the problem for you! Even if you are in a dim environment, you can still capture incredible super low-light photos. Not just that, you can also record memorable videos in the dark too! Find out more about the low-light mode in HUAWEI P30 Series below.

You can see the unseen in the dark with HUAWEI P30 Pro! Photos taken in a dim environment or in the dark completely:
huawei p30 pro in dark
Gambar dalam gelap pun huawei p30 pro boleh snap!
huawei p30 pro dalam gelap
cantik gambar huawei p30 pro shoot dalam gelap!
Also, it’s not a problem to do video recording in the dark!

Let’s have a look on how incredible the video recording mode in the HUAWEI P30 Series!

p/s: Boleh tengok video tersebut di artikel asal NST di SINI

Follow the steps below to activate the video recording mode in HUAWEI P30 Series:

Step 1: Turn on [ Camera ] app in a dim environment
Step 2: Select [ Video ] mode
Step 3: Capture the colourful and detailed dark view

Amazing night shot with HUAWEI P30 Series, reflects the prosperity of the city:
huawei p30 series
Pix courtesy HUAWEI P30 PRO of Amsyar Naaif.
Stunning aurora shot with HUAWEI P30 Pro, capture the breathtaking moment:
huawei p30 series
HUAWEI P30 PRO | Pix courtesy of Carson
Brighten the rich layers in the underground world with HUAWEI P30 Pro:
huawei p30 pro underground world
HUAWEI P30 PRO | Pix courtesy of Liu Sangen
So.. what do you think of keluaran the latest Huawei P30 ini? :)

You May Also Like

6 comments

  1. Best gila wide lens. Function zoom dia pun wow! Haha. Moga pengguna Huawei ni guna dgn cara berhemah zoom dia ni. Haha

    ReplyDelete
  2. not bad. ray dah pernah try masa tgh survey phone sblm ni. but depends on people jugak nak beli atas sebab apa.

    ReplyDelete
  3. Sekali zoom..huiii..mahu urat kat pipi pun boleh nampak dik...betullah kena beli dan guna dengan berhemah..

    ReplyDelete
  4. wow power betul kuasa zoom tu mama suka kaler biru

    ReplyDelete
  5. betul betul power niiii..........

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p