TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Muka Iras Siti Nurhaliza dan Elfira Loy!

by - May 29, 2019
Dari haritu sebenarnya saya perasan seorang wanita ni. Nak tahu siapa dia? Macam mana boleh terjumpa si 'dia'?

Alkisah.. Macam biasa lah, mood instagram-walking datang, saya scroll scroll lah timeline Instagram. And then, terkaku saya kat satu sponsored post nih. Dalam hati.. wah cantiknya perempuan ni! Wajah dia ada iras iras Siti Nurhaliza dan Elfira Loy.

Seriously.. bila sekilas pandang, eh eh Siti Nurhaliza kah? Bukann. Dua kali pandang.. eh macam Elfira Loy pun ada sebab kening tebal dan gigi tajam kat tepi tu. Pandang kali ketiga.. sah! Muka gabungan Siti Nurhaliza dan Elfira Loy ni. So beautiful! Siap ada lesung pipit tu fuh.
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy!
wajah siti nurhaliza dan elfira loy
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy!

Siapakah dia? Apa nama dia?


Ada orang beritahu dia ni model tudung yang famous dan pernah viral di Twitter. Saya pun tak tahu dia pernah viral hahaha. Saya 'kenal' pun sebab terrrjumpa post 'sponsored' di IG.

Namanya.. Qasrina Karim. Hah jangan tanya lebih lebih. Umur berapa, tinggal mana dan segala biodata, personal things about her. I DON'T KNOW haha.
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy!
Semalam scroll scroll .. terserempak lagi sponsored post 'alhumairacontemporary'. Ter'jumpa' dia lagi haha.

Senyuman dia sebiijik macam Dato' Siti Nurhaliza! Memandangkan saya adalah peminat tegar ctdk, so I was so amazed by this girl's visual. Her face is very stunning! Cute plus cantik.
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy!
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy
muka iras siti nurhaliza dan elfira loy
Haritu ALHUMAIRA post premium shawl raya Noele. Kali ni tudung bawal/ Premium Square Scarf Envy & Mabel pula. Simple je kan gaya tudung ni tapi labuh menutup dada. Baguih baguih. Hijab jenis yang menutup aurat macam ni lah yang kita nak!

Wahh kau Sayidah.. Gaya macam tengah promote je hahaha. Tak tak. Ni bukan paid entry or review ke apa ye. Just an opinion. My 2 cents.

So korang.. dah beli tudung raya ke?

Tudung raya 2019 saya.. kakyong belanja hehehe. Untung ada kakak yang baik hati ni kan kihkih. Ingatkan nak pakai tudung yang lepas lepas je.. tapi dah ada yang nak tolong belikan. Rejeki jangan ditolak muehehe.


You May Also Like

7 comments

  1. Mix ctdk dan elfira ye..
    betul tudung yang melindungi apa yang patut dilindungi itu win.

    ReplyDelete
  2. lawanya model tu, betul la muka dia lebih kurang dengan ctdk and elfira. skali pndg pun boleh nampak kan, haha

    ReplyDelete
  3. oh yeah haah. mmg pernah viral before this tp ray dah lupe dah haha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p