TOTAL PAGEVIEWS BLOG

My duit raya 2019 yang pertama!

by - May 28, 2019
Kalau orang lain dapat duit raya 2019 yang pertama dari bantuan khas kewangan dari kerajaan (bonus raya) atau dari Bantuan Sara Hidup (BSH) Fasa 2.. saya pula dapat dari kakngah saya! Hehehe. Memandangkan minggu pertama Aidilfitri nanti tak dapat nak jumpa, dia pun bagi lah advance duit raya 2019 pada Ahad lepas.

Aik, dah besar panjang pun dapat duit raya?

Saya ni walaupun dah berkerja sendiri dan sudah berumur 26 tahun, tapi still MINTA duit raya dari dua kakak & dua abang saya hahaha. Nasib baik  saya ni adik bongsu mereka yang comel dan manja (ehem).. so merasa lah juga saya duit raya setiap tahun weee~

So.. this is my first duit raya 2019!
duit raya 2019
duit raya 2019 saya yang pertama?
Eh tak tak.. atas ni bukan duit raya yang kakngah bagi ye haha. Banyak nau tu.
duit raya 2019
My first duit raya 2019!
Ha ni baru betul!

Berapa amount dalam sampul raya tu?

Jeng jenggg.. rahsia! hahaha.

Korang ada yang dah dapat duit raya advance ke?

You May Also Like

5 comments

  1. uwahhhh dah dapat duit raya laaaaa. I honestly am not hopping for any. but kalau ade yg bagi I'll gladly accept hiks XD

    ReplyDelete
  2. Belum lagi ni..nak mintak dengan SN/KC boleh tak..kikikiki..

    ReplyDelete
  3. sofia je dh dpat. ibunya belum... hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. takde dapat...da jadi bini orang susah nak dapat duit raya...ahahahahha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p