TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Blogwalking time~! Drop your blog's link!

by - July 29, 2019
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuaaa~! Rindunyaa blog pink ku ini! 6 hari kena tinggal alololoo sian dia. Ada sesiapa yang rindu saya ke? Ahhemmm ahhaha. Sorryy dah lama tak update blog (acah acah ada 'peminat' muehehe).

Senyap sunyi kusam je kan blog ni sekarang?

Bukan apa.. haritu busy dengan kerja as an editor of Mathematics. Few days juga pulun siapkan. Then, lepas dah finished job tu, ada 'problem' sikiiittt. Just my personal thing. Shhhh~ It is a secret. Takleh bagitahu hahaha.

Hujung minggu pula 'sibuk' melayan anak buah yang datang ke rumah. Family-time gituhh lahh.

Takpe takpee.

Harini baru start semula. STAY FOKUS YE SAYIDAHHHH! Jangan be distracted sangat dengan 'benda' tak penting kat sekeliling tu hahaha. Stay positive haiyyakk!

Lepas ni saya cuba meriahkan semula blog ini dengan meng-update setiap hari inshaaAllah okay?
blogwalking time
Blogwalking time~! Drop your blog's link!
Bila dah lama tak 'tulis' entri blog, blogwalking juga dah lama saya tak buat.

So... pleasee drop your URL blog di bahagian komen yee. Nanti saya blogwalking semuanya inshaaAllah :)

Itu sahaja.

Daa~ wassalam!

You May Also Like

14 comments

  1. Busy ya.. hehe.. mai komen di blog naim hehe

    cc : https://pemudattbc.blogspot.com/2019/07/drama-spontan-7-cinta-di-halang-orang.html

    ReplyDelete
  2. http://www.mrspip.com/2019/07/resepi-sosej-masak-sos-bersama-belunu.html

    Jomlah komen ...hehe.

    ReplyDelete
  3. Hai, awak! Jemput singgah ke blog yg tak seberapa ni hihi ;)

    https://fiqadira.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. blogwalking :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/07/drama-apa-yang-best.html

    ReplyDelete
  5. Samalah kita. Selesaikan apa yang penting dulu. Lepas tu, baru boleh fokus pada blog😁. Marilah singgah ke blog saya.
    https://inspiringsharing.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ha'a.. rindu KC hihihi

    Meh la singgah blog kita juga www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  7. wowwww hihihi enjoyyeee tengok :D

    misdiarioss.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Waalaikumussam

    https://www.rubiahkadir.com

    Mailah singgah kat blog kita juga ya :)

    ReplyDelete
  9. https://www.aziankhalil.com/

    Jemput singgah blog Mama Yan ye..

    ReplyDelete
  10. heyya ~ kalau nak tengok review k-dramas ke movie ( korean esp ) marilah jenguk blog kitaa

    http://itsthesuraya.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. kebetulan aida bw ari ni.
    klik klik dari reading list :)

    kalau sudi ---> www.adianiez.com

    ReplyDelete
  12. http://maizatulnadia.blogspot.com
    Assalamualaikum.. kita pun dah lama tak berdunia blogging.. lama tak menaip :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,

    Boleh singgah blog MYiDEAKiNI yer..

    https://www.myideakini.com

    ReplyDelete
  14. Hai akak. Rindu akak. Meh lah singgah blog Rabia ye.

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p