August 2019 - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Wednesday, August 28, 2019

August 28, 2019

KES MAHKAMAH 'sadis' pabila lelaki ber'main' talak 3 dengan si isteri ~ Wordless Wednesday

KES MAHKAMAH 'sadis' pabila lelaki ber'main' talak 3 dengan si isteri

~ Wordless Wednesday ~

kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
kes mahkamah benar suami talak isteri
August 28, 2019

Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3 pada 28 Ogos 2019 (Bantuan Sara Hidup)

Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3 pada 28 Ogos 2019 (Bantuan Sara Hidup) | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Pejam celik pejam celik dah sampai ke penghujung Ogos. Pejam celik pejam celik.. eh! Bantuan Sara Hidup (BSH) dah sampai ke fasa tiga! Okay.. saya tak excited pun sebenarnya hahahaha sebab saya tak dapat pun duit BSH fasa 3 tu. Masih bujang kennnn.

Tapi.. just for your information, untuk sesiapa yang dapat bsh tahun 2019.. pembayaran fasa ketiga akan mula dibahagikan pada 28 Ogos 2019. Iaitu pada hari ini!

Yeapp.. TODAYYY!

So.. Dah dapat ke belum?

Duit dah masuk akaun bank ke belum?


PEMBAYARAN FASA KETIGA BANTUAN SARA HIDUP (BSH Fasa 3) 2019 MULAI 28 OGOS 2019

Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3 2019 | image: Google
Pembayaran fasa ketiga Bantuan Sara Hidup (BSH) 2019 akan dikreditkan terus ke akaun bank dengan menggunakan maklumat akaun bank yang digunakan semasa pembayaran fasa kedua BSH 2019, mulai 28 Ogos 2019 (Rabu).

Peruntukan yang terlibat adalah sebanyak RM1.23 bilion dan memanfaatkan hampir 3.6 juta penerima BSH.
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3 2019
Perincian nilai BSH 2019 yang diterima oleh isi rumah yang diluluskan mengikut pendapatan bulanannya adalah seperti berikut:

FASA 1 (Januari 2019):
RM1000 total

FASA 2 (Mei 2019):
RM750 jumlah

FASA 3 (Ogos 2019):
RM500 keseluruhan
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3
Sejumlah RM2.85 bilion juga telah disalurkan bagi bayaran fasa pertama (Januari 2019) dan kedua (Mei 2019) BSH 2019 kepada isi rumah yang diluluskan, termasuk bayaran kadar tambahan sebanyak RM120 bagi setiap orang anak tanggungan terhad kepada maksima 4 orang anak.

Anak tanggungan merujuk kepada anak berumur 18 tahun dan ke bawah dan juga anak OKU tanpa had umur.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lanjut, boleh menghubungi talian bebas tol
1-800-88-2747 serta e-mel kepada bsh@treasury.gov.my.

Talian bebas tol BSH telah ditukar daripada 1-800-88-2716 (BR1M) kepada 1-800-88-2747 (BSH) pada 27 Disember 2018.
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3
Tarikh Pembayaran BSH Fasa 3 28 Ogos 2019

SUMBER: Laman website BSH https://bsh.hasil.gov.my/


Pembayaran BSH fasa kedua haritu agak kecoh juga sebab ramai yang lambat dapat, yang tak dapat pun ada. Ada yang confuse masuk akaun bank si suami atau si isteri. Ada yang tak tahu nak rujuk kepada siapa.

So ingattt... Kalau nak tanya lebih lanjut, contact saja pihak BSH. Jangan tanya saya yew. Den enggak tahu. Call BSH atau email saja mereka. Details semua di atas.

Moga semuanya dipermudahkan Aamiin~

Till next time, daa~ wassalam! :)


Tuesday, August 27, 2019

August 27, 2019

Tips Blog: Penting Letak Gambar dalam Entri! WAJIB!

Tips Blog: Penting Letak Gambar dalam Entri! WAJIB! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Dah lama tak share tips blog kann haha sorryyy. Busyy. Ni pun curi curi masa nak update. And this will be just a 'short' and quick update. Soo.. Kalini nak share tips blogging pasal apa?

Ada yang kadang kadang tak letak langsung gambar di dalam entri; even satu gambar pun takdok.

Ada yang letak banyak banyak gambar dalam satu satu entri.

Sebenarnya.. Mana satu yang lebih baik? Which one is better? Mana satu yang patut dibuat selalu?

BACA JUGA:


Tips Blog: Penting Letak Gambar dalam Entri! WAJIB!

Bagi saya, gambar is very important dalam entri blog. Very very!

Kalau taknak letak banyak, satu pun jadi lah. Taknak letak banyak, at least 2 or 3 keping pun dah cukup.

Kenapa saya kata gambar dalam entri ni penting?

Penting sebab.. orang boleh jumpa blog kita dengan hanya melalui gambar.

HA?! Seriously?

Iyeee benarrr.

As we all know, lain orang lain cara. Lain orang, lain 'taste'nya.

Ada yang jenis lebih tertarik cari artikel untuk dibaca dengan melihat gambar yang menarik perhatian dia berbanding tajuk tu sendiri.

So mereka yang jenis begitu lebih suka search something di Google dan dia tak klik di carian perkataan (bahagian All) tapi dia klik di bahagian gambar (images).
tips blog
tips blog
And the problem is.. Kalau kita tak letak gambar dalam entri, macam mana website kita nak muncul di IMAGES GOOGLE tu?

Kalau tak boleh nak 'nampak' lagi.. Saya beri contoh..

Ini search keywords blog saya; weekly + today:

bank islam ib
drama spontan siri6
haa tepok lirik
resepi minuman milk shake
tarikh hari raya puasa 2019
lirik haa tepok
boleh ke renew lesen awal
deposit buka akaun maybank 2019
elaun praktikal
haa tepuk mk lirik
hey jom bijak sain kedai
ketahuai ciri2 anak ikut sulung
liraglutideik lagu sudah
lirik haa tepok
boleh ke renew lesen awal
lemang bunian
lirik lagu tepuk amai-amai floor88
tips matematik tambahan spm

Bila saya search.. most of the keywords above kat Google takde pun di first page, 2nd, 3rd and even until at 6th page.. No! Takde pun jumpa entri saya.

TAPI...

Bila saya klik di IMAGES, eh.. Ada lah!

Scroll scroll.. Eh eh.. Ada lah gambar entri saya!

For example:

tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
tips blog
So dari situ, I made a conclusion that... GAMBAR-gambar juga antara salah satu penyumbang trafik blog sayidahnapisahdotcom.

Dan mungkin juga penyumbang pageviews blog korang gitchuww.

Thats why kekadang ada keyword yang kita pelik.. Macam mana boleh lead to our blog? Kenapa bila search kat google, takde pun keluar blog kita?

Kemungkinan besar sebab ianya di bahagian gambar. Atau sebab dari blog orang lain, orang klik blog kita (bloglist or external link).

Yang bloglist tu.. Kita cerita di lain entri lah ye inshaaAllah hahaha.

So.. Sila WAJIBkan diri kita untuk sekurang-kurangnya letak satu atau dua gambar di entri.

But make sure optimize (kecil) kan dulu saiz gambar. Nanti kalau tak kecilkan jadi berat pula blog. Jadi lembab speed.

Macam mana cara nak kecikkan saiz our picture? Saya ada buat 'tutorial' di sini:


Okay itu sahaja.. Moga bermanfaat!


Saturday, August 24, 2019

August 24, 2019

tak pernah melancong ke luar negara.. jealous tengok kawan pergi travel!

tak pernah melancong ke luar negara.. jealous tengok kawan pergi travel! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Tak hiperbola kann jika saya katakan bahawa salah satu wishlist setiap orang adalah untuk pergi melancong ke luar negara. Nak travel abroad. Nak tengok pemandangan indah di 'luar' sana. Nak merasai suasana yang baru untuk seketika. Nak merasai sendiri musim yang berbeza dengan Malaysia.

Hmmm bestnyaa!
tak pernah melancong ke luar negara
tak pernah melancong ke luar negara! | image: Google
Kebanyakan kawan saya ramai yang dah jejak kaki ke luar Negara. Ada yang backpack with their close friends to Thailand, ada yang travel dengan family to Hong Kong, ada yang shopping kain di China, ada yang pergi trip with siblings ke Australia, ada yang ber-honey moon (uwuuu) di Maldives.

Perghhh!

Saya tak dengki hokayyy! Saya jealous je. hahahaha.

Al-maklumlah.. saya tak pernah melancong ke luar negara, thats why jealous tu hekhek.

And kelmarin, I found this 'traveloka Sale-abration THE BIGGEST TRAVEL SALE!' coming soon' at my Facebook timeline. For your information, Traveloka Salebration ni merupakan promosi/ deals include flight, hotels, experience and airport transfer.

Will be started on 26 Ogos - 27 September 2019.
tak pernah melancong ke luar negara
TRAVELOKA SALE-ABRATION THE BIGGEST TRAVEL SALE!
Nak dekat dahhh.. lagi 2 hari walaweh! Okay now.. to be honest, siapa yang nak travel dengan saya bulan depan? Jom! Hahaha.

Pada sesiapa yang selalu travel maybe know about Malaysia’s biggest travel fair, MATTA Fair 2019 kan? Hah! If terlepas matta fair promos nanti, toksah risau. Deals and promotion of Traveloka Salebration ada!

Best wohh kalau kita plan nak bercuti ke luar negara bila ada deals macam Traveloka buat tu. Harga flight, hotel, kemudahan semua mesti lebih murah berbanding yang biasa, setiap kali Traveloka buat promosi.

Airline promotion ? Of course ada juga!

Saya pernah baca biasanya hujung tahun macam ni musim sejuk, boleh la check out flights ke tempat-tempat menarik di luar negara seperti London, Hong Kong, Jepun dan Vietnam.

Jap.. kalau Korea musim apa eh?

Teringin juga nak pergi sana. Nak dating dengan 7 boyfriends kat sana. Kesian kami sebab terpaksa berhubungan melalui Internet sahaja selama ni. PJJ (perhubungan jarak jauh) kena lah bertabah sikit.

So, bila ada promosi Traveloka 26 August yang bakal datang ni, boleh lah saya melepaskan rindu pada BTS di Korea muahahahhaha!

Okay dah stop berdrama Sayidah Napisah!
traveloka
countdown traveloka sale-abration promotion
Besar kecik besar kecil je den tengok countdown Traveloka promotion sale-abration ni. Sedikit sebanyak ianya telah menghidupkan semula keinginan dan rasa membuak-buak untuk melancong ke Luar Negara.. acewah!

Haritu.. two of my best-girlfriend flight travel with their families. Sorang pergi ke Korea. Sorang pergi ke Australia. Jeles jeless! Haha.

Scenery views sana dah la lawa tau! Suhu sejuk nyaman nyaman gitu. Tempat menarik pun banyak. Makanan pun they didn't have to worry. Ada je yang halal + sedap.

Gambar-gambar yang mereka shot and the moments they captured semua cantik cantik cantikkk!
tak pernah melancong ke luar negara
tak pernah melancong ke luar negara | image: Google
tak pernah melancong ke luar negara
tak pernah melancong ke luar negara | image: Google
tak pernah melancong ke luar negara
tak pernah melancong ke luar negara | image: Google
tak pernah melancong ke luar negara
tak pernah melancong ke luar negara | image: Google

9 TIPS MELANCONG YANG PERLU ANDA KETAHUI!


1. Kemas pakaian pada waktu yang awal untuk mengelakkan timbulnya masalah

2. Membuat kemaskini lokasi yang ingin dikunjungi sebelum berangkat melancong.

3. Kemaskini Passport sebelum memulakan pelancongan.

4. Kemaskini tiket pelancongan dibeli secara manual atau online.

5. Bawa kompas sebagai penunjuk arah jika berlakunya sebarang kecurigaan ketika melacong

6. Bawa kamera untuk mengambil gambar-gambar kenangan atau tempat-tempat yang menarik.

7. Membawa teropong jika ingin melawat tempat-tempat pelacongan yang extreme

8. Simpan gambar-gambar sebagai kenangan

9. Menempah tiket pergi-balik awal untuk mengelakkan berlakunya sebarang masalah

Sumber: abs Shahmie TRAVEL & TOURS.
tips melancong
9 TIPS MELANCONG YANG PERLU ANDA KETAHUI!
Walaupun saya tak pernah dan tak tahu lah bila boleh melalui pengalaman melancong ke Luar Negara (my parents tak kasi pergi travel jauh jauh hahaha), tapi baca jelah tips melancong kat atas nun.

Kot-kot ada rezeki yang tak disangka-disangka kelak kann. Mana tahu.

Mana tahu kot kot kalau korang nak belanja saya tiket flight dan hotel menggunakan promotion yang Traveloka buat nanti hahahaha!

Mana lah tahu kalau ada yang nak sponsor trip saya ke Korea, sempena meraikan Traveloka Salebration yang available until 27 September 2019. Haaa manalah tahu kihkih.

Kekadang bukannya taknak pergi kan.. tapi disebabkan atas beberapa faktor yang tak dapat dielakkan, tak boleh nak travel abroad. Nak pergi jalan jalan dalam Malaysia ni pun susah. Apatah lagi nak ke luar negara.

Harap-harap honeymoon iols nanti (tak tahu entah bila kahkah), suami sponsor to Paris ke.. London ke.. New Zealand ke.. hmmmm indahnya angan angan ku ini! Haha.

Okay dah. Sebelum si Sayidah Napisah ni makin panjang berangan kat sini.. till next time!

Daa~ wassalam! :)


Friday, August 23, 2019

August 23, 2019

Nak cuba ke tak Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral?

Nak cuba ke tak Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral? | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Siapa yang kat sini mengamalkan jamu untuk kesihatan kecantikan luar dan dalam setiap hari? Best tak rasa dan apa kesannya? Positif atau biasa biasa saja? Bukan apa... Baru baru ni saya ada jumpa produk Jamu Puteri yang menarik perhatian saya which is Jus Minuman Herba Royal Booster (best seller) dan Skin Royalz.
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Menarik tertarik sebab apakah?

Selalunya saya dengar jamu berbentuk pil 'fizikal' sahaja. Tak pernah lagi jumpa jamu yang jenis minuman sebenarnya hahaha. So jakun sekejap.

Terpukau seketika. Macam best.

I was like "wow! what is this?"

And one more thing.. Jamu biasanya pahit pahit, tak sedap kan? Orang ramai pun takut nak cuba jamu sebab utamanya yang tu lah.

Tapi.. yang best jus herba Jamu Puteri (JP) ni dia TAK PAHIT pun. Rasa sodap. Rasa lemon cenggitu. Bau pun best je. Nyaman dan menyenangkan. Takde bau busyuk ke ape.


Tak perlu susah susah nak tutup hidung atau pejam mata 'menahan' rasa tak syok hahaha.

All About JUS MINUMAN HERBA JAMU PUTERI VIRAL


First of all.. Jus herba jamu puteri ini telah mendapat kelulusan:
✔ PRODUK MUSLIM
✔ BUATAN MALAYSIA
✔ PPIM
✔ ISO

Ohoo.. that's good!

Tapi.. kenapa tiada kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)?

Pada sesiapa yang ada nak tanya begitu.. for your information, produk jus herba ni memang dah cuba nak daftar under KKM. Tapi KKM kata ni bukan ubat atau supplement. Ianya minuman jus. Jadi masuk dalam kategori minuman.

Status HALAL inshaaAllah. Produk muslim kan. Don't worry kay?!


Founder of Jamu Puteri; Puteri Nurfarahain

Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
founder Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
founder Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral

So.. APA YANG MENARIK DENGAN JUS MINUMAN HERBA JAMU PUTERI ni?


Yang saya tahu terdapat 4 produk yang menjadi rebutan terhangat di pasaran! Jangan hangit sudah haha.

Dan semuanya ada kelebihan, kekuatan yang tersendiri. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi. 100% bahan asli. Tu yang baguih tu. Baru lah dipercayai dan diyakini.


1. JUS HERBA Skinz Booster

Kebaikkan :~
- Menyokong sistem pencernaan
- Anti oksida
- Mengecutkan jerawat
- Mencerahkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Milk Booster
- Naikkan seri wajah
- Mengempiskan perut
- Anti Aging
- Anti stress
- Kulit pinkish dan glowing

Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita berumur 16 tahun keatas. Sesuai untuk ibu baru lepas bersalin.

🚫 tidak disarankan untuk pengidap penyakit kronik.
🚫 tidak disarankan untuk ibu mengandung.
🚫 berhenti jika ada simptom penyakit berpanjangan.
🚫 segera dapatkan khidmat doktor.

Bahan-bahan :


Putik mawar, kurma merah, longan, kunyit, lemon, gula batu, goji, cekur, ceylon, garnicia cambogia, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
bahan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
bahan bahan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral SKINZ BOOSTER

2. JUS HERBA Royal Booster BESTSELLER!

Kebaikkan :~

- Detox toksin keluar dari badan setiap hari.
- mengempiskan perut.
- menstabilkan hormon punca jerawat.
- menghilangkan bau miss v.
- mengurangkan rasa lapar.
- menguatkan pangkal rahim.
- menghilangkan keputihan.
- mengecutkan jerawat.
- mencerahkan dan glowingkan kulit.
- meningkatkan tenaga dalaman.
- memberi bentuk badan ygang menawan.
- memberi tenaga berpanjangan.
- mengeluarkan angin dalam badan.
- melegakan senggugut.
- memelihara kesihatan dalaman.
- mengurangkan rasa penat.
- memperbanyakkan susu badan.
- menegangkan payudara.
- mengurangkan sakit-sakit badan.
- energy booster.
- membakar lemak berlebihan.

Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita berumur 16 tahun keatas. Sesuai untuk ibu baru lepas bersalin.

🚫 tidak disarankan untuk pengidap penyakit kronik.
🚫 tidak disarankan untuk ibu mengandung.
🚫 berhenti jika ada simptom penyakit berpanjangan.
🚫 segera dapatkan khidmat doktor.

Ingredient :
cekur, temulawak, temukunci, halia, kunyit, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, ceylon, garnicia cambogia, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
royal booster
bahan bahan in royal booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral

3. JUS HERBA Lady Booster | "Khusus untuk keintiman wanita.."

LADY BOOSTER jus herba a.k.a jamu yang diformulakan khas untuk wanita yang sudah berkahwin, dan mementingkan penjagaan kesihatan dalaman wanita untuk suami tercinta.

Antara khasiat lain JP Lady Booster adalah:

- Awet muda.
- Mencegah bau busuk miss v.
- Meningkatkan kenikmatan seks.
- Meransang hormon.
- Meningkatkan kesuburan.
- Merawat otot-otot miss v.
- Mengurangkan lendiran miss v.
- Menegangkan payudara dan punggung.
- Merampingkan tubuh badan.
- Menganjalkan dan menegangkan kulit.
- Mencegah jerawat.
- Mengurangkan risiko kanser servik.
- Membantu sistem penghadaman.
- Mengekalkan kesihatan mata.
- Mengurangkan berat badan.
- Mengurangkan kolestrol.
- Menjaga fungsi buah pinggang.
- Mengurangkan stress.
- Mengekalkan tenaga yang berpanjangan.

Bahan-bahan :

Air tapis, manjakani ,serapat, temu putih , goji ,halia, kencur, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, beras, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
lady booster
ingredients in Lady Booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral

4. JUS HERBA Man Booster | "Rahsia lelaki sejati..”

- energy booster.
- meningkatkan tenaga dalaman lelaki.
- menguatkan tulang dan otot.
- membakar lemak berlebihan.
- meningkatkan stamina dan kecergasan.
- mengurangkan stress.
- meningkatkan daya ingatan.
- memekatkan sperma.
- meningkatkan kesuburan.
- anti penuaan.
- anti kanser
- memperbaiki sistem metabolism tubuh.
- menguatkan tenaga dalaman dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati hubungan intim yang lebih kerap dan tahan lebih lama.
- membantu tekanan darah yang sehat dan meningkatkan tahap tenaga.
- membantu didalam perhubungan intim.
- meningkatkan pembentukan sel darah sehingga membantu prosess penyembuhan.

Ingredient :
Air tapis, cekur, tongkat ali, ubi jaga, goji, halia, ibu kunyit, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, ceylon, garnicia cambogia, limau nipis, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
man booster
bahan asli in Man Booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Cara guna bagaimana?

Consume 50ml 1-2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang-kurangnya 2.5 liter sehari.

Harganya murah saja. Takde sampai RM50 pun harga Jus Herba ni.

PRICE : RM25 sm*/ RM30 ss*
Net : 500ml
Postage : RM8 sm/ RM12 ss

*sm = semenanjung malaysia
*ss = sabah & sarawak

p/s: TIPS! Sila bersenam untuk mengeluarkan peluh; untuk lebih bertenanga!

Berminat nak cuba try test minum? Nak buat tempahan? Boleh follow Instagram official - > jamuputerimalaysia.

Untuk perempuan anak dara macam saya ni, boleh ambil yang skinz & royal sahaja.

Yang wanita bergelar isteri, boleh grab lady booster punya. Memang dibuat khas untuk mereka yang dah kahwin.

Yang lelaki? Skinz, royal dan man booster hah boleh ambil. Jangan ambil lady booster pulak ye. Mengundang bahaya yang tak terjangka nanti haha.

Sesiapa yang ada masalah kulit, jeragat, jerawat, ruam, kudis.. sangat sesuai untuk cuba Skinz Booster.

Untuk mereka yang selalu letih-letih lemah tak berdaya, tak bermaya tak bertenaga, migraine, banyak acid reflux dalam badan.. digalakkan try Royal Booster.

Kawan saya sudah pun amalkan, memang dia recommend me to drink both of these (sebab kami belum kahwin lagi haha). Sedap pun sedap. Rasa lemon. Macam minum jus buah biasa. Tak rasa macam jamu pun.

Berkesan pun berkesan!

Saya dah ushar ushar dah DUA produk hot ni. Korang mahu enggak?
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
ROYAL BOOSTER & SKIN BOOSTER
skinz booster
SKINZ BOOSTER Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
cara pengambilan
cara pengambilan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
royal booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
ingredients
100% bahan asli Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
cara pengambilan
cara pengambilan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
royal booster jamu puteri
royal booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
bestseller jamu puteri
bestseller jamu puteri
Ohh, mana yang belum pasti atau masih ragu ragu nak ke tak nak cuba.. boleh tengok feedback dari pelanggan yang sudah pun minum jus herba jamu puteri.


TESTIMONI, FEEDBACK POSITIF PENGGUNA JUS HERBA JAMU PUTERI VIRAL

testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
susu badan meriah selepas ambil Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Alhamdulillahh~ suka baca testimoni yang dapat hasil positif dan memberangsangkan!

Mana yang ada mengalami masalah seperti di atas, nak mencuba.. boleh follow dan order di:

FACEBOOK, fb: jamu puteri hq
INSTAGRAM, ig: jamuputerimalaysia
CONTACT HQ Nombor Telefon: 0172880192

Okay itu sahaja.

Moga memberi manfaat!

Till next time, daa~ wassalam! :)

#jamuputeri #jamuputeriviral  #jusputeri #jusputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jusherba #justradisional #minumanherba #putsbeauty #jpmalaysia #projeksurijp #gogokgogokteruscantik #jamubyputeri #jamuputeriviral #jpmanbooster #jpladybooster #jamuputerimalaysia