TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Duit BSH Fasa 3 2019 RM300 masuk akaun bank CIMB!

by - September 05, 2019
Duit BSH Fasa 3 2019 RM300 masuk akaun bank CIMB! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Siapa yang dah masuk akaun bank duit Bantuan Sara Hidup (BSH) fasa 3 pada 28 Ogos 2019 haritu? KITA TAK GENG! Hahahaha.

Duit BSH Fasa 3 2019 RM300 masuk akaun bank CIMB!

duit bsh fasa 3 2019 rm300
duit bsh fasa 3 2019 rm300
Habistu, duit BSH RM300 siapakah yang telah masuk akaun CIMB Clicks tu?

Umi den! Bukan saya punya hehe.

Memandangkan umi abi tiada tanggungan anak yang berumur bawah 18 tahun, so RM300 tu khas untuk suami isteri sahaja. Tiada peruntukan tambahan bayaran untuk anak.

So, bahagi separuh separuh. Umi RM150, abi RM150.

Saya; anak bongsu mereka yang comel ni dapat share sikit tak?

Krik krik krikkkk~ Hahahaha! Ilek. Saya hanyalah si bujang yang melukut di tepi gantang, tepi bucu katil jelah hah. #acahsedih

Masuk duit 28 Ogos tapi kenapa baru nak buat entri pada harini; 5 September? Umi abi pun dah habis guna kot duit bsh tu sekarang haha.

Sebab time masuk haritu den tengah busy + mood berjimba lebih menguasai kahkah. Suasana dan keadaan tidak mengizinkan untuk saya karang haritu. Tak boleh nak update elok-elok, dengan tenang dan professional.

Ceh. Professional sangat lah ni entri ni? Hahaha.

Okay abaikan about that.

Tapi macam kagum juga lah kalini. Terima duit on time. Tak lambat macam sebelum ni. Haritu tengok notis di official website BSH katanya 'Pembayaran Fasa Ketiga Bantuan Sara Hidup 2019 mulai 28 Ogos 2019'.

Then, tup tup tup petang 28th August tu saya check akaun bank CIMBClick umi.. eh eh dah masuk!

Ke.. akaun bank lain ada yang masih belum dapat lagi until now? Ada ke?

Pada sesiapa yang ada masalah atau pertanyaan, boleh call 1-800-88-2747 (BSH). Harap dapat membantu.

Till next time, daa~ wassalam! :)


You May Also Like

3 comments

  1. ayah dan abang shu di kampung dapat duit BSH, bila shu tanya jawapan diorg dah habis pakai. hahaha.. ingat shu orang first yang tau, rupanya diorg lagi pantas. haha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p