TOTAL PAGEVIEWS BLOG

(long) road to 10 juta pageviews blog!

by - September 23, 2019
(a very long) road to 10 juta pageviews blog! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Dari haritu sebenarnya asyik ushar total blog pageviews den. Mengharap angka 10,000,000 akan muncul hahahaha. Tak sedar diri betul Sayidah Napisah ni hmph! Dah lah selalu tak update, tak share entri kat group Facebook, tak banyak blogwalking.. lepastu mengharap pageviews blog laju naik?

Banyak cantik muka kau Sayidah?!

Hikhikhik.

Lately mood untuk update blog membuak buak tapiii busy pulaaa dengan kerja lain. Mood dan idea tu mencurah curah tapi bila nak taip, macam blank pula. Word tak keluar keluar pulak dari otak. Nak sambungkan ayat pun bukan main payah hah!

So.. end up. yeah. just let it be in the draft. yeap. end up the post published still stuck at the same post. Old entry.

Bosan kan? Hahaha. *kutuk diri sendiri.

And yesszz. as usual harini tengok lagi blog pageviews. Dah 9.6 juta! Alhamdulillah syukur~
road to 10 juta pageviews blog
road to 10 juta pageviews blog
road to 10 juta pageviews blog
road to 10 juta pageviews blog
road to 10 juta pageviews blog
road to 10 juta pageviews blog
Lagi 0.4 juta! Nampak sikit tapi banyak. Nampak senang nak capai tapi susah. nampak jela sebab 0.4 kan? Hahaha.

I know its gonna be a long long longgg journey to reach 10 million.

Because I still in babysitter mood fyi hahaha. Kerja editor Maths PT3 pula comingg soon on this week. Cousin bapa saudara pula akan bermalam di rumah for few days. Hujung minggu pula this month kebiasaannya memang tak boleh nak menaip langsung.

Phew~

Kelas tutor pula masih dijalankan as usual. But sometimes takde pun sebab periksa UPSR dah habis. PT3 and SPM pun nak dekat so students banyak kelas tambahan di sekolah & kem pembelajaran.

Conclusionnya... I will try to update as much as possible. As often as possible.

Lillahi ta'ala inshaaAllah :)

Wish me luck! Hee.

Okayy till next time, daa~ wassalam! :)

You May Also Like

12 comments

  1. Semoga lebih rajin2222 update, m caiyok2 ni nak dekat 10juta.

    ReplyDelete
  2. Semoga impian nak capai ke 10k akan tercapai ya hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah KC! Semakin menghampiri 10 juta nampaknya.

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  4. wahhh chaiyok2 kakchik.. Semoga dipermudahkan segala urusan kakcik smpai bila2. Ain pun busy sikit2 3 hri akdan nak bw pun aih. huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Semoga cepatlah sampai angka 10 juta tu! :) kalau tukar ke duit, dah jutawan rasanya..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p