TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Trafik blog (pageviews) Ogos 2019 - UV, PV, BR, bilangan entri

by - September 04, 2019
Trafik blog (pageviews) Ogos 2019 - UV, PV, BR, bilangan entri | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Hampir seminggu tinggal blog muahahaha. Where were you going Sayidah Napisah?! Hmmm hilang dari radar?

To be exact, because of I'm not at home since 24 Ogos yang lepas. Until 1 September baru lah balik ke rumah semula.

As you know kan.. bila dah 'keluar' dari rumah, jumpa spent time catch up things with sahabat sahabat, pergi kenduri kahwin, lepak lagi dengan sahabat sekolah semuaa, stay di rumah bestfriend, make new good friend.. so, mood update blog tu memang dah letak ke tepi tepiiii hujung nunnn fuhhh tak nampak mana dah! haha.

Walaupun laptop memang bawa ke sana, tapi tu lah... sometimes we just need a break from work kan?

#KONON
#ALASAN

HAHAHA.

Takpe takpe. lupakannn!

Harini baru keinsafan datang balik untuk tulis seketul entri.


Trafik blog (pageviews) Ogos 2019


UV* (from Google Analaytics): 23 774
PV* (from Google Analaytics): 71 071
PV* (from dashboard blogger): 100K++
BR (bounce rate): 18.84%
Bilangan entri: 31

*UV = Unique views
*PV = Pageviews
trafik blog pageviews ogos 2019
trafik blog pageviews ogos 2019 sayidahnapisahdotcom
trafik blog pageviews ogos 2019
BILANGAN ENTRI blog pada Ogos 2019
Yeah yahhhh.. UV PV bulan Ogos lebih rendah dari bulan Julai 2019. YEAYYY. Syabas Sayidah! Syabastee! hahaha. Sarkastik inserted.

I deserved it tho.

Malas nak update and because of some 'circumstances'.. sebab tu trafik down.

Bulan September ni?

Hmmm... I don't know. Minggu depan probably my kakak ipar akan bersalin anak kedua beliau dan akan berpantang di rumah sini. So....... mestilah sibuk kan? Hahaha.

I will become a babysitter for her first daughter. So I think... maybe blog akan lebih terabai untuk bulan ni. MAYBE.

So.. jangan rindu rinduan saya yeeww kihkih.

Blogwalking pun tersekat suku jalan. InshaaAllah saya cuba habiskan blogwalking sahabat sahabat blogger as much as possible.

Till next time, daa~ wassalam! :)


BACA JUGA:



You May Also Like

7 comments

  1. Woww hebat! Thaniah...Sis baru nak merangkak juga ni ...
    Cuma Sis punya BR 1.48...masa dulu cecah 80.8, puas baca bagus tinggi ke bagus rendah...lelama malas nak layan, lantak ler di situ hahahaha

    ReplyDelete
  2. Haii. salam perkenalan. Singgah Rabu.

    ReplyDelete
  3. kakcik tggai blog pun org still kenai... kalau ain tggai seminggu terus org lupa sapa eh tuan blog ni kahkah

    ReplyDelete
  4. So far sis 'takut' nak check trafik blog sendiri, kalau dapat tahu bimbang kemurungan..

    ReplyDelete
  5. Daebak KC..! memang idola ku sejak dulu.. :)

    p/s : selamat menjadi babysitter okey.. namo garang2.. hehehehe..

    ...

    ReplyDelete
  6. hahahaha sama lah kita syok berjalan sampai mood kelaut! Anyway semoga dipermudahkan urusan & selamat berjumpa ahli keluarga baru.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p