TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Trafik blog September 2019 - PV, UV, bilangan entri

by - October 02, 2019
Trafik blog September 2019 - PV, UV, bilangan entri | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! As usual, setiap bulan saya akan update trafik blog sayidahnapisahdotcom walaupun takde orang tanya kan hahaha.

Bulan September 2019; trafik tak sekencang seperti sebelum sebelum ni sebab busy being a babysitter & kerja editor Mathematics PT3 dari Oxford Fajar.

Ada masa memang saya sempat update blog tapi then tinggal macam tu je. Takde kesempatan nak share ke group FB seperti selalu.

Bilangan entri pun tak sampai 30 hahaha.


Trafik blog September 2019 - UV, PV, bilangan entri, BR


UV - 21,440
PV (dari Google Analytics) - 63,347
PV (dari statistik Blogger) - 115,709
Bounce Rate (BR) - 18.11%
Total entries - 29
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
trafik blog septermber 2019
Tak sangka sebenarnya lirik lagu Haa Tepok by Meerfly, Kidd Santhe, MK K-Clique & lirik lagu Hutang Floor 88 akan meletup di blog ni. Search keywords penuh dengan lirik haa tepuk dan tepuk amai amai tu je.

Setiap hari mesti ada orang cari. Siap duduk di first page Google!
search keywords blog meletup bulan lepas
search keywords blog meletup bulan lepas
search keywords blog meletup bulan lepas
search keywords blog meletup bulan lepas
*gambar (SEARCH PERFOMANCE FOR THIS QUERY) seperti di atas ni akan kelihatan kalau search keywords tu sedang hot orang cari di blog kita + entri blog kita tersebut berada di first page Google

Tu je lah yang menarik bulan lepas hahahaha.

Bulan ni inshaaAllah saya akan selalu update & blogwalking.

Itu sahaja. Till next time, daa~ wassalam! :)

You May Also Like

9 comments

  1. Takpe kakcik. jgn give up! Chaiyok2. kalau nak banding dgn blog ain jauh kerdil betul blog saya tu hahaha

    ReplyDelete
  2. wow... terbeliak mata akak nengok stat tu...

    ReplyDelete
  3. Wahh! hebatnya pageview banyak especially dari new user. keep the good work!

    ReplyDelete
  4. wow hebatlah KC.. tahniah byk tu PV UV KC

    ReplyDelete
  5. comei je tajuk lirik lah=gu ha tepuk hahaha..ramai pv die congrats

    ReplyDelete
  6. Hebatnya! Moga terus naik dan terus maju. Aaminn..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p