TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Bakal tamatkan zaman bujang tahun ni ehemm!

by - December 24, 2019
Perghhh tajuk kemain kan?

Yela umur dah 26 tahun. Tahun depan udah 27. Sahabat dan kawan kawan sebaya kebanyakannya dah kahwin, berbahagia bersama suami. Ada yang dah ada anak.

Saya pula?

Bila nak berlangsung nya? Hehehhee.
bakal tamatkan zaman bujang tahun ni
Ni yang saya nak share berita gembira ni..

Kepada semua.. InshaaAllah saya bakal menamatkan zaman bujang pada tahun ini.




























Sebab tahun ni dah nak habis...

maka saya akan sambung zaman bujang saya pada tahun hadapan pula.

MUAHAHAHAHHAAHA~
bakal tamatkan zaman bujang tahun ni
Okayy..

kalau anda tak terkena di Facebook atau instagram saya, anda terkeno di sini kihkihh.

Jangan marah naa~ gurau gurauu. Hidup team single! Tibee haha.

p/s: idea dari twitter. saya curi muehehe.

You May Also Like

19 comments

  1. ha ha ha ha...
    baru nak ckp tahniah tau.
    nakal nakal nakal.
    pepun akak doa kan awak kawin cecepat!
    dpt anak2 yg comel.

    ReplyDelete
  2. Hihihihi kita geng la! Hidup team single! 💪🏻🤣

    Siapa kata single tak bahagia? Kajian saintifik telah membuktikan bahawa wanita single secara umumnya jauh lebih sihat mental dan fizikal berbanding mereka yang sudah berkahwin 😬

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAHA sabar je lah. Pape pun tahniah bakal tamat zaman bujang tahun ni haha

    ReplyDelete
  4. Nasib baik scroll sampai habis kat hp ni 😂

    ReplyDelete
  5. Kalau orang belajar ni kira fail.
    Kena repeat tahun depan.

    ReplyDelete
  6. Baru nak ucap congrats hehehe T^T

    ReplyDelete
  7. baru nak excited blogger sayidah nak kahwin. rupa-rupanya terkena..haha..samalah kita. sambung single ke tahun depan. insyallah, semoga dpt bertemu jodoh yg baik2 di masa hadapan..

    ReplyDelete
  8. yeay...hidup team single!!! Tetiba terlupa diri jab...hehehhe....

    Tahniah dik berjaya melalui zaman single buat tahun ini. Ucapan untuk tahun depan semoga hidup lebih ceria dah berjaya tak kira lah apa yang akan awal lalu...

    ReplyDelete
  9. Haha..terkena juga dekat FB semalam hikhik. Nasib baik xucap tahniah 🤭🤭

    ReplyDelete
  10. La 26 muda lagi, enjoy puas puas dulu, round the world, nanti umur dah 43thn, baru kahwin

    ReplyDelete
  11. Hai! Sama umur lah kita!
    Takpa, jangan stress, jodoh terbaik pasti sampai, masa tu akan tiba jua!
    Nak pinjam idea nihhhhh ye..saya tak curi, mintak izin tau..Haha~

    Moga ketemu jodoh segera....

    ReplyDelete
  12. Hahaha
    Baru nk ucap tahniah
    Still single lagi enjoy dulu
    Moga Allah pertemukan jodoh yang baik dik :)

    ReplyDelete
  13. Dah terkena kat FB semalam. #hidupteamsingle😂

    ReplyDelete
  14. Bangsa Uighur di siksa, Syria, Palestin, Umat Islam di Afrika, Islam sdg di lecehkan, bangsa melayu sdg d bangsatkan,raja2 d permainkan, kedaulatan negara d perkecilkan, perlembagaan hendak dibuang, Islam & melayu dlm K/P nak d padam, Jawi tak di hinginkan,bumiputera di hapuskan - Ini yg patut kita lihat, bincang dan viralkan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiitt marah ke ni? sabau sabau haha. sis/bro anonymous.. kalau nak baca semua tu, boleh cari kat tempat lain ya. tak perlu nak cari kat blog picisan ni.

      p/s: yang pasal bangsa uyghur tu saya ada viralkan di twitter. boleh lah follow saya muehehe

      Delete
  15. hahaha.. dah excited nak wish tahniah panjang-panjang.. takpelah, sy doakan awk dapat tamatkan zaman bujang tahun depan ! saya tunggu berita gembiranya !

    ReplyDelete
  16. Adoi.. dua kali terkena.. Hahaha..
    Nakal KC nie.. apa pun.. Tahniahlah sebab nak tamat dah zaman bujang tahun nie.. Semoga tahun depan berdua pula.. Aamiin..

    ReplyDelete
  17. Baru nak ucap tahniah tadi . Hehe Rabia pun dah terkena

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p