TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Segmen Bloglist Jan hingga Mac 2020 #ciklapunyebelogdotblogspotdotmy

by - December 25, 2019

Segmen Bloglist Jan hingga Mac 2020 #ciklapunyebelogdotblogspotdotmy


segmen bloglist
KLIK BANNER UNTUK JOIN

"share lah sikit apa kenangan, pengalaman, cerita dan apa saja yang berlaku sepanjang tahun 2019 ni"

Okayyy.. kalau nak cerita semua rasanya tak cukup even 20 perenggan pun hahaha. So, kalau nak cerita dari segi kerjaya + minat as a blogger, secara ringkasnya, Alhamdulillah syukur sangattt sebab total pageviews blog dah nak hampir ke 10 juta views. Job blog pun walaupun tak kerap tapi ada je yang merisik dan offer semua. That's one of the good news.

Tapiiii, yang agak sedih tu adalah..  my moodddddddd for blogging was not consistent (a.k.a istiqamah) for few months ago. Makin menurun obviously. Boleh nampak dari bilangan entri blog. HUWAAAA. Kecewa juga lah dengan diri sendiri.

But heyyy! Heads up! Its never too late to change right? Eh takk. Its never too late to update the entry. Gitchuww hahaha.

Ni pun syukur bangatt.. tengah semangat meng-update blog. Mungkin spirit hujung tahun datang merasuk. Harap la 'kerasukan' ini kekal dalam diri hingga ke tahun hadapan aamiin. hehhee.

Okay sebelum saya merepek dengan lebih lanjut, adioss~!

Daa~ wassalam! :)

You May Also Like

2 comments

  1. Selamat bersegmen 😁
    Mood ups side down memang akan ada. Akak dah alaminya.3 tahun ok roller coaster itu hehe..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p