Sempat tak blog capai 10 juta pageviews sebelum 2020? - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Saturday, December 28, 2019

Sempat tak blog capai 10 juta pageviews sebelum 2020?

Sempat tak blog capai 10 juta total pageviews sebelum 2020? | Right now.. it's 9,970,707. Agak agak sebelum masuk 1 Januari 2020, boleh tak angka total pageviews blog surpass 10,000,0000? Hmm.. I hope so! Target 10 juta before tahun 2020 so that it can be an (very good) achievement 2019 for me in dunia blogging ni.

Tapi macam.. entah lah. Macam takde harapan je. Banyak lagi tu nak sampai kan haha. Malas nak berharap sangat. Kang kuciwaaa. Patah hati lagi parah.

Tu lah sayidah napisah. Pergi abaikan blog untuk beberapa bulan. Kurang update a few months ago. Kan dah lambat nak sampai ke 10 juta views. Padan muka dengan diri sendiri kan? haha.

Yang bertambah 'kelakar' nya, saya tak boleh nak share link entri blog kat Facebook. Maybe sebab dah lama tak buka fesbuk and share anything. So, bila dah insaf minggu lepas.. bila saya nak copy paste URL blog kat FB, kena block.

Katanya against standard community. Ouchhh. Sampai hati tauu! Sobsobbs.

Saya nak share link kat bahagian komen status sendiri pun tak bolehh. Perghh sadis sangat kann. hahaha.

Takpee, sis redhooo. Its okayy. Ujian bukan untuk melemahkan, tapi untuk menguatkan kan? Acewahh motivate diri sendiri, macam ni lah gayanya haha. Mohon termotivasi sama lah ye.
blog capai 10 juta pageviews sebelum 2020
sempat tak blog capai 10 juta pageviews sebelum 2020?
blog capai 10 juta pageviews sebelum 2020
total pageviews blog taken from mobile phone just now
So.. back to the topic.. sempat ke tidak capai 10 million PV at the end of year 2019? Tinggal lagi less than 4 hari lagi.. could I make it happen?

Aamiin!

Tapi kalau berharap pun tiada guna jika tidak disertakan dengan usaha kan? Gitchuw.

Memandangkan nak share link kat fb tak boleh.. So, all I can do is.. to update blog everyday. Tengah target juga ni nak buat lebih 30 entri this month. Adakah akan tercapai?

We'll see too~

Korang pula.. ada apa apa target ke untuk blog yang nak dicapai before menjelang 2020 ni? Hehhee.

Nitee! Till next time, daa~ wassalam! :)

5 comments:

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p