TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

by - February 01, 2020

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin


Jan Giveaway + BW by lieyzanordin
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Tarikh akhir penyertaan: 4 Februari 2020

Actually, paling menarik perhatian saya is.. its first prize.. the cash and the book! Two things that I love! hahahhaa.

Syarat-syarat penyertaan mudah sahaja. Yang part view video youtube tu, saya siap like & komen tauu gitchuww (and done subscribe) *bodek penganjur hahaha!

Ada tiga video total. Let me make a 'short' review/comment/opinion about these three videos.

First video - how to release stress? [LINK]

Mesti korang tertanya-tanya apakah dia buat kan untuk relieve stress? Saya memang tak sangka langsung her answer hahaha. Unique. First time saya jumpa actually cara macam tu.

Tapi unik unik pun, I love her 'seni' dalam memotong 'benda' tersebut. Slice by slice. One by one. Sedikit demi sedikit. Cantik. Eh ehh suka pula den tengok kahkahhh.

Sampai hancuq hang buat benda alah tu si lieyza uitt hahaa. Daebak!

Second video - Kfry Urban Korean.. Sedap ke sampai ramai yang Q? [LINK]

Saya tak pernah try lagi Kfry actually. So, dengan menonton video ini boleh la ambil bayang dan imagine rasa kesedapannya macam mana hahahaha!

Tapi tersiksa la wehh. Tengok malam malam chicken kfry ni waduh waduhhh *telan air liur.

Cuma satu soalan yang aku rasa nak tanya jika aku berada di tempat Waniey.. Nak tanya kat abam balut cheese dengan ayam tu "tak penat ke duk ulit ulit cheese tu?" HAHAHA. Kbai.

Third video - Do it yourself | How To Make an Orange Pipe Faucet? [LINK]

First of all, yang dapat menarik perhatian kerisauan saya adalah time dia pegang pisau, duk cungkil cungkil oyen tu waduh waduhh. Takut terkena jari dia je haha.

Second of all, mula mula muzik ada lepastu krik krikk. Saya ingat saya ter-mute sound ke apa haha tapi tidak.

Then, the idea of doing an orange pipe faucet! Ohmaii so creative! Love it! *walaupun saya takkan pernah buat benda tu hahaha.

Okay itu 'sahaja'! :D

You May Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p