Lirik Lagu Sufian Suhaimi - Janji | "aku sedar ku bukan yang kau cinta..." ~ sayidahnapisahdotcom Lirik Lagu Sufian Suhaimi - Janji | "aku sedar ku bukan yang kau cinta..." ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Lirik Lagu Sufian Suhaimi - Janji | "aku sedar ku bukan yang kau cinta..."

by - February 06, 2020
Lirik Lagu Sufian Suhaimi - Janji | Lagu baru 2020 Sufian Suhaimi yang sedang trending di Youtube sekarang.. hmm not bad. First time dengar udah jatuh cinta hahaha. Melodi muzik nya yang lebih berunsur balada + suara syahdu serak serak 'melankolik' (baby) Pian + lirik 'Janji' itu sendiri.. just nice and blend very well together. Walaupun official music video of this Sufian's new single belum keluar lagi, tapi saya nak juga buat entri lirik Sufian Suhaimi Janji ni. Sebab saya dah repeat lagu ni banyak kali ! Duk replay replay sampai dia penat hahaha.

BEST!

The most epic lyric in this song jatuh kepadaaaa.. part chorus starting from "aku sedar ku bukan yang kau cinta..." until ".. semampunya untuk dirimu selamanya".
aku sedar ku bukan yang kau cinta
lirik lagu sufian suhaimi janji

LIRIK LAGU JANJI - Sufian Suhaimi


Verse
Sedang ku menatapi
Mata ayu mu menangis sedih

Jauh ku merasai
Kepedihan mu yang tak lagi sanggup kau tempuhi

Pre-chorus
Ku janjikan keikhlasan
Tanpa ada keraguan

Chorus
Aku sedar ku bukan yang kau cinta
Tapi jika ku ada peluang
Akan ku coba pertaruhkan jiwa raga
Semampunya untuk dirimu selamanya
lirik lagu sufian suhaimi janji
lirik lagu sufian suhaimi janji
Sedang ku menatapi
Mata ayu mu menangis sedih
Jauh ku merasai
Kepedihan mu yang tak lagi sanggup kau tempuhi

Ku janjikan keikhlasan
Tanpa ada keraguan

Aku sedar ku bukan yang kau cinta
Tapi jika ku ada peluang
Akan ku coba pertaruhkan jiwa raga
Semampunya untuk dirimu selamanya

Bridge
Izinkan ku ubati hatimu
Yang sakit tak dihargainya
Janjimu itu akan ku genggam
Tak kan pernah terpadam
Kerna cinta ini untukmu
Ooh..Ohh...

Chorus 2
Aku sedar ku bukan yang kau suka
Tapi jika kau beri ku ruang
Akan ku lafaz
Apa sebenarnya cinta yang terpendam sekian lama

Aku sedar ku bukan yang kau cinta
Tapi jika ku ada peluang
Akan ku coba
Pertaruhkan semampunya
untuk dirimu selamanya
lirik lagu sufian suhaimi janji
lirik lagu sufian suhaimi janji
#SufianSuhaimi #Janji
SUFFIAN SUHAIMI - JANJI
LAGU :BLAINE BAKRI & WAN SALEH (Aries Music Production)
LIRIK : BLAINE BAKRI (Aries Music Production)
©️ 2020 Aries Music Sdn Bhd
lirik lagu janji sufian suhaimi
lirik lagu janji sufian suhaimi

Lirik Janji Sufian Suhaimi (Official Lyric Video) :



You May Also Like

7 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p