petua hilangkan bau badan yang mengejutkan! ~ sayidahnapisahdotcom petua hilangkan bau badan yang mengejutkan! ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

petua hilangkan bau badan yang mengejutkan!

by - February 03, 2020
petua hilangkan bau badan | Pernah tak kat sekolah, ada kawan yang badan dia berbau? Tak tahu nak define macam mana bau tu tapi bau badan yang tidak menyenangkan. Bau tak selesa di hidung. Mesti ada kan?

Atau kita sendiri yang tak sedar bahawa badan kita yang berbau?!

Tapi jangan risau.. jangan sedih sedihhh..

Saya ada baca satu tips baru baru ni. Tips hilangkan bau badan yang kuat. Dia share macam mana cara nak buat supaya bau badan berkurang so that orang lain di sekeliling kita tidaklah begitu 'terseksa' untuk datang dekat.

PETUA HILANGKAN BAU BADAN


Okayy.. apakah petuanya?

Mudah sajaaa, tidak perlu wang yang banyak. Kos dia sikit. Murah jew.

1. Petik daun kangkung
petua hilangkan bau badan
'petua' hilangkan bau badan
2. Ikat satu per satu
3. Jualkan di pasar
4. Duitnya buat beli sabun mandi

Muehehehhehehehehehehehe. Lawak hambar di petang hari~

Okay larikkkk!
petua hilangkan bau badan
petua hilangkan bau badan
Saya terkena haritu so marilah kita terkena bersama sama kihkih.

Till next time, daa~ wassalam! :)

You May Also Like

6 comments

  1. hmm...saya pun terkena, hahhaa
    bukan main baca sampai habis, tup tup suruh beli sabun hahah..
    btw, tips lain adalah,pakai 'deodorant'. ^^

    ReplyDelete
  2. kalau mcm tu bukan setakat kangkung je bole guna,
    bole jugk mendulang emas, duit tu boleh beli segala jenis sabun..hehehe tup2,kedai sabun pon bole beli..haha

    ReplyDelete
  3. Petua yang bikin panas2 . walhal ia sekadar memhiburkan di kala berduka.. hehe

    ReplyDelete
  4. Haha gigih sungguh guna kangkung tu kan nak buang bau badan. ^^

    ReplyDelete
  5. hahaha baru ingat nak share tips baru ni rupanya jenaka semata hahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p