teknik senaman yang paling mudah sebelum tidur! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Monday, February 17, 2020

teknik senaman yang paling mudah sebelum tidur!

teknik senaman yang paling mudah sebelum tidur! | Dalam seminggu, korang biasa workout atau exercise berapa kali? Yang biasa disarankan untuk bersenam adalah 3 kali seminggu kan? TAPI! Saya ada jumpa satu teknik senaman mudah ni.. ada sorang share di whatsapp. Sebab apa saya kata mudah senang dan easy?

Sebab senaman tersebut boleh dilakukan sebelum tidur; malah, boleh buat setiap hari!

teknik senaman yang paling mudah sebelum tidur!

teknik senaman yang paling mudah sebelum tidur
teknik senaman yang paling mudah sebelum tidur | GAMBAR SEKADAR HIASAN | image: Google
Tak kira lelaki atau perempuan, muda atau sudah berumur.. boleh try. Tak banyak pun step dia..

Jangan risau.. ianya tak memerlukan masa yang lama pun untuk buat.

Ini cara senaman nya.. step by step orang ni beri.


MARI LAKUKAN TEKNIK SENAMAN YANG MUDAH INI!

teknik senaman yang mudah
teknik senaman yang mudah
Amacam? Mudah bukan?

HAHAHAHHAHAAHAHAHA kbai. Saya pun terkeno hehe.

Selamat malam!

Till next time, daaa~ wassalam! :)

5 comments:

  1. hahahaha tak larat nak gelak macamni T^T hahaha

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA

    ReplyDelete
  3. I used to do step 2, 3 and 4 hahahahha.

    ReplyDelete
  4. Yang paling senang yang no 4 tu.. memang selalu buat senaman yang itu.. ohsem sangat..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p