TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Lirik Lagu X (Not) Missing U - Dayang Nurfaizah, Faizal Tahir, Tuju, Yonnyboii

by - March 01, 2020
Lirik Lagu X (Not) Missing U - Dayang Nurfaizah, Faizal Tahir, Tuju, Yonnyboii | Tudiaaa tudiaa tudiaaaa. Gabungan penyanyi, rapper yang bukan calang calang.. perghh! Adunan suara lemak merdu dan vokal power penyanyi veteran hebat 'hasil' One In A Million (OIAM) Dayang Nurfaizah & Faizal Tahir berkolaborasi dalam lagu X Missing U selepas 12 tahun memang umphh! Terbaikkk.. Ditambah pula dengan verse Tuju & Yonnyboii fuhh! Sehinggakan ada yang nak lagu ni wajib masuk Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) hahaha. Official muzik video belum release lagi tapi video lirik lagu X Missing U dah keluar di youtube dan sedang trending sekarang.

Muzik best, melodi yang segar, lirik ada mesej dan makna tersendiri, vokal masing masing mantop.. A+! Confirm viral dan mendapat tempat di hati ramai peminat!
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
Mula-mula baca title lagu ni.. i said x (huruf x) missing u. Rupa-rupanya.. maksud 'x' di situ adalah NOT. Ataupun TAK. Not missing you. Tak rindu awak. Gitchuw. Nak interpret 'x' pun kena fikir kan. Sebab shortform nau hah! Haha.

Tapi.. kenapa saya rasa tajuk lagu ni lebih sesuai dengan 'i'm missing you' eh? Sebab chorus penuh dengan im missing you & i'm not missing you kot. Hehehe.

Lirik Lagu X (Not) Missing U - Dayang Nurfaizah, Faizal Tahir, Tuju, Yonnyboii

lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
Lirik X Missing U - Dayang Nurfaizah, Faizal Tahir, Tuju, Yonnyboii

Inikah penghujungnya
Kesudahan semua
Dan bukannya ku pinta
Begini akhirnya
Tutup saja semua cerita

Lupakan saja semua
Semua janji yang tercipta
Cukup sudah kau mainkan
Perasaan dan hati

Setiap kali kau pergi kau kembali kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah
Dan tiap kali ku menjauh kau tetap kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
Setiap kali kau hilang kau kembali kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah
Dan biar ku berterus terang sesungguhnya oh
I’m not missing u
I’m not missing u yeah

Tak kuasa aku melayan
Segala pujuk rayu dari mu
Tak mahu lagi ku cuba untuk pertahan
Tak adakah rasa bersalah
Kau lakukan aku begini
Tak mampu lagi aku bertahan

Lupakan saja semua
Semua janji tercipta
Cukup sudah kau mainkan
Perasaan dan hati
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
Setiap kali kau pergi kau kembali kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah
Dan tiap kali ku menjauh kau tetap kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah
Setiap kali kau hilang kau kembali kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah
Dan biar ku berterus terang sessunguhnya oh
I’m not missing u
I’m not missing u yeah
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
lirik lagu x missing u dayang nurfaizah faizal tahir tuju yonnyboii
Setiap kali kau pergi berjauhan
Rindukan setiap detik perbualan
Ku sakit bila separuh ku dipisahkan
Bagaikan pungguk rindukan bulan

Kehilangan cahaya ku rindu,
Kehilangan hingga hujung waktu,
Tapi ku tetap percaya,
Rindu di sebalik luka,
Harapan kembali terbuka

Tolong kata jangan ini tentang rindu,
Peluang terakhir menusuk kalbu,
Apa lagi yang ku pinta,
Tulus jiwa ku untuk mu,
Hanya untuk mu

Setiap kali kau pergi kau kembali kata
I.. I’m missing u
I.. I’m missing u yeah

Yeah, yeah, yeah, yeah
Kembali kata
I’m not missing u
I’m not missing u yeah

X Missing U - Dayang Nurfaizah X Faizal Tahir X Tuju X Yonnyboii (Official Lyric Video)



You May Also Like

2 comments

  1. Lagu Faizal Tahir semuanya deep walaupun lagu yang beat dia laju.

    ReplyDelete
  2. belum sempat nak dengar lagi tapi ramai yang kata best !

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p