SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Sunday, March 1, 2020

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 24 Mac 2020

"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Bulan Januari ya? Jap fikir... hahaha. rasa macam dah lama je berlalu sampaikan tak ingat dah apa berlaku pada Jan 2020, padahal baru je masuk Mac kan. Maklumlah makin tua kihkih.

Oh! I know..!

Antara perkara yang best berlaku di bulan pertama 2020 were..

- anniversary umi abi! Celebrate sama sama dengan family kakngah and with my bestfriends. Spent time kat tasik together and snapped many good pictures as memories.

- celebrate birthday one of my bestfriend in advance! Sanggup both of my bestfriend datang ke Seremban sebab nak jumpa saya. And then buat surprise birthday celebration time lunch! hehehe.

- pergi wedding kawan kepada kawan. bila nak balik, of course tangkap gambar dulu! And best gilos time tu. Sebab asyik gelakkkkkk je tak ingat dunia hahaa. Sambil snap gambar, sambil ketawa. Do you imagine how chaotic it was? Hahaha.

Thats all!

Jom join giveaway OM! Lets support! :)

8 comments:

  1. Good luck. Nak join juga. Done follow here too..

    ReplyDelete
  2. All the best..join too!
    Jemput baca..hehee..

    https://www.nonasani.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html?m=1

    ReplyDelete
  3. selamat bersegment ! seronoknya dapat surprise drpd kawan !

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhwah KC :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen ☺️

    Singgah sini dari GA yang sama

    ReplyDelete
  6. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p