TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Trafik Blog Februari 2020 | UV, Pageviews (PV), BR, Search Keywords

by - March 03, 2020
Trafik Blog Februari 2020 | UV, Pageview (PV), BR, Search Keywords | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Udah lama tidak ku 'report' trafik blog sayidahnapisahdotcom kat siniiiii! Dah lama tak buat entri seperti ini, bagitahu berapa UV, PV, BR, search keywords, bilangan entri bulanan bagai. Last rasanya bulan September 2019. Fuhh berabad juga kan hahaha.

So, sempena meraikan Sayidah Napisah berjaya aktif update blog bulan lepas, maka moh le wujudkan entri ini. Kasi semangat sikit pada diri sendiri (dan harapnya pada orang lain juga hehe).


Trafik Blog Februari 2020 | UV, Pageviews (PV), BR, Search Keywords, Entri


Screenshot statistik bawah ini diambil pada 1 Mac 2020 @ 8:12 pagi
trafik blog februari 2020 sayidah napisah
trafik blog februari 2020
Pageviews, PV: 129 969 (dari dashboard blogger)
Pageviews, PV: 66 763 (dari Google Analytics)
Unique Views, UV: 21 146
Bounce Rate, BR: 15.97%
trafik blog februari 2020 sayidah napisah
trafik blog februari 2020
And yesssssss! Alhamdulillah.. My total entries for last month are 44!

Setelah sekian lamaaaaaa tak berjaya buat banyak banyak entri dalam sebulan, finally... EMPAT PULUH EMPAT jumlah entri bulan Feb!
jumlah entri blog februari 2020
bilangan entri blog Februari 2020
Seriuss.. bulan lepas punya mood untuk meng-update membuak buak. Cuma bila sampai hujung hujung tu, kemalasan datang menjenguk dan memelukku hahaha. Tu yang beberapa hari 'cuti' dari menaip entri tu.

This month, so far Alhamdulillah.

Mood rajin dan support dari rakan blogger yang datang komen blog saya give me strength muehehe. InshaaAllah, saya cuba spend time satu hari untuk blogwalking banyak banyak blog.

Search keywords monthly:

amazon
naim daniel sumpah lirik
'deposit buka akaun maybank 2020'
bank islam online
cara untuk melain lelaki yang saya suka
composer lagu adakah kau menunggu
elaun bagi pelajar final year jpa
gred spm 2018
http://www.pedulisihat.com.my/
hukum makan ketika ada wuduk
search keywords blog februari 2020
search keywords monthly blog sayidah napisah
First, den tak faham amazon tu datang dari mana entah; sampai 106 pageviews nya hahaha.

Second, 'cara untuk melain lelaki yang saya suka'.. APAKAH makna nya weh? kahkahkah. MELAIN lelaki tu apa? Melayan ke maksud dia?

Last but not least, Alhamdulillah.. berdasarkan search keywords di atas, nampak lah variasi and 'lifestyle' nya blog seorang Sayidah Napisah hikhikhik. Syukur juga kerana blog ini sedikit sebanyak dapat membantu mereka yang mencari di Google untuk menyelesaikan 'masalah' atau menambah ilmu di dada.

Itu sahaja.. till next time, daa~ wassalam! :)

BACA JUGA:




You May Also Like

5 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p