banyak search keywords amazon.. apa itu amazon? - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Thursday, April 30, 2020

banyak search keywords amazon.. apa itu amazon?

banyak search keywords amazon.. apa itu amazon? | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Long time no seeee weee! Selamat berpuasa dan menunaikan ibadah di bulan hebat bulan Ramadhan semua~ Moga setiap amalan kebaikan kita diterima oleh-Nya aamiin :) Okay.. the main topic here.. AMAZON. Pernah dengar word amazon?


banyak search keywords amazon.. apa itu amazon?


Bukan amazing ya. Tapi amazon haha.

My search keywords of blog banyak dengan benda alah ni. 'Amazon' sentiasa menduduki tempat pertama dalam carta.

Sebenarnya sejak dari dulu lagi dah ada tapi lately macam makin meningkat pula views nya.

Search Keywords (monthly) :
search keywords amazon
search keywords amazon
Search Keywords (weekly) :
search keywords amazon
search keywords amazon
I don't know whether i have to worry about it or just ignore it as it does not give any disadvantage or put my blog in a dangerous state. But i totally don't have any idea about amazon.

Bila search kat Google tentang amazon... benda ni yang keluar:
search keywords amazon
search keywords amazon
Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel ...

Free delivery on millions of items with Prime. Low prices across earth's biggest selection of books, music, DVDs, electronics, computers, software, apparel ...

Amazon is guided by four principles: customer obsession rather than competitor focus, passion for invention, commitment to operational excellence, and .....

Ok stop.

Apakah?

Apa kaitan amazon online shopping dengan blog sayidahnapisah comel ni? I cannot relate at all hahaha.

Then, macam mana daripada keyword amazon tu, boleh sampai / masuk ke dalam website saya pula? Hmm pelik bin ajaib ni.

Atau.. maksud amazon tu.. Ada orang nak beli blog saya melalui amazon?! Huwaaaaaa harap lah bukan begitu :(

Korang ada juga ke macam ni? Mengalami 'experience' yang sama seperti saya?

Ada sesiapa yang tahu tak sebab apa ter-muncul-nya kata kunci amazon ni?

Perlukah saya risau atau buat comel saja? Ehh hahaha.

Okay itu sahaja. Till next time, daaa~ wassalam! :)

5 comments:

  1. tak pernah pulak dapat dari amazon

    ReplyDelete
  2. amazon yg cukup terkenal tu hutan amazon ada anakonda..mungkin anakonda nak singgah ke blog KC kot..hehe
    salam Ramadah KC

    ReplyDelete
  3. Ada juga masuk dekat dashboard tapi tak tahu apa maksud dia hahah

    ReplyDelete
  4. waaa tinggi hits tu. dia sesat tu takleh keluar2 dari hutan amazon hehe

    ReplyDelete
  5. Keyword dari blog Naim pun sumber mai dari Amzon gak

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p