7 Jenis Kek Tak Menjadi Elok Cantik - Kenapa? Ini Maksudnya..... ~ Wordless Wednesday ~ sayidahnapisahdotcom 7 Jenis Kek Tak Menjadi Elok Cantik - Kenapa? Ini Maksudnya..... ~ Wordless Wednesday ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

7 Jenis Kek Tak Menjadi Elok Cantik - Kenapa? Ini Maksudnya..... ~ Wordless Wednesday

by - May 13, 2020

7 Jenis Kek Tak Menjadi Elok Cantik - Kenapa? Ini Maksudnya..... ~ Wordless Wednesday


kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek terlalu lembap dan leper
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek naik tidak sekata
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek menjadi bantat
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek menjadi keras
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek menjadi seperti bingka
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek menjadi seperti roti
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud
kenapa kek tak menjadi elok cantik maksud kek yang mendap di tengah

Credit gambar dan info kepada tuan owner nya. Bukan hak milik saya :)

You May Also Like

6 comments

  1. Banyak silap kalau buat kek. Rasa nak join kelas buat kek je

    ReplyDelete
  2. Uitt!Banyak betul sebab kek tak jadi :)

    ReplyDelete
  3. ni kira macam troubleshooter jugak ni... kalau x jadi macam tu, apa sebabnya... haha... good compilation!

    ReplyDelete
  4. aida ni cukup la tak reti buat kek.
    so far, burnt cheese cake jer menjadi. tak renyah!
    yg lain, ada je problem!
    nyampah. buat roti lagi senang, sayidah.

    p/s: nanti jemput join segmen di blog Aida ye. tq.

    ReplyDelete
  5. dulu mama penah frust sebab buat keke asyik x jadi huhu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p