Segmen Bloglist PKP 2020 - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Saturday, May 9, 2020

Segmen Bloglist PKP 2020

Segmen Bloglist PKP 2020


Segmen Bloglist PKP 2020
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 9 Mei 2020


"... nyatakan pengalaman anda semasa PKP. Anda boleh menceritakan peristiwa menarik/tidak dijangka yang terjadi kepada diri anda"

Hmmmm.. susah sebenarnya nak beritahu. Susahhhhh sangat sebab takde apa yang menarik pun berlaku dalam hidup saya hahahha. Like seriously, nothing yang menarik pun. 

But i will try to give one (eventhough i don't know is it interesting or not hehe).

My so-called-maybe peristiwa menarik + tidak dijangka berlaku:

Pernah tengok tak video viral dimana seorang pakcik tengah shuffle, his steps follow rentak muzik remix 'ke sana ke sini ke sana ke sini' (ucapan PKP oleh Perdana Menteri Muhyiddin Yasin )? Aha yeap that video.. saya suka suka lah upload video tu at my youtube channel.

Why i share it? Sebab macam kelakar and PM kita pun siap puji kekreatifan rakyat Malaysia time PKP dengan membuat video begitu. Lagipun duration video tu tak sampai 30 saat pun, so i thought upload jelah. Buat kenangan haha.

So saya pun upload lah.

And then do you know what happened dengan tindakan saya tersebut?

The views cecah ribu ribu! Tanpa saya share kat mana mana pun (at that time). I was speechless really. So shocked. Totally unexpected.

And right now, for now, the video already reached 26K views with 80 comments. I was like.. okayy.............
Segmen Bloglist PKP 2020
my video
Tak expect langsung benda tu but okay....... Serius tak sangka with that 'plot twist' but okay....................... hahaha.

Okay itu sahaja, till next time, daa~ wassalam! :)

3 comments:

  1. Memang mengejutkan.. banyak tu view dia..
    Selamat bersegmen KC..

    ReplyDelete
  2. selamaat bersegment syahidah... heee ingat saya lagi tak? huhu

    amerjaya.com

    sudilah bertukar exchange bloglist dengan blog saya yang tak seberapa ini. :(

    ReplyDelete
  3. pkp ni beri 1001 makna kan dlm hidup kita.
    maybe it is a once in a lifetime.
    indah.
    suka. duka. sedih.
    takut!
    semua perasaan campur-baur.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p