Tema Hari Guru 2020 + terharu dapat ucapan Selamat Hari Guru dari student! ~ sayidahnapisahdotcom Tema Hari Guru 2020 + terharu dapat ucapan Selamat Hari Guru dari student! ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Tema Hari Guru 2020 + terharu dapat ucapan Selamat Hari Guru dari student!

by - May 16, 2020
Tema Hari Guru 2020 +  terharu dapat ucapan Selamat Hari Guru dari student! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Harini hari apa? Ye betul! Hari Sabtu! Hahahhaha. okay sorry hambar. Yeap harini 16 Mei 2020; hari yang ditunggu tunggu oleh cikgu cikgi sekolah dan para pensyarah untuk mendapat hadiah dan ucapan kata kata penghargaan dari murid murid students yang pernah diajar... tak lain tak bukan.. Hari Guru! Hehhee. Apakah tema hari guru 2020 tahun ni?

Tema Hari Guru 2020:

- "Berguru Demi Ilmu, Bina Generasi Baharu"

Gituuu. Sedap! Dah macam pantun dua kerat kan. Rima akhir uuu hehehe
tema hari guru 2020 ucapan selamat hari guru
tema hari guru 2020 ucapan selamat hari guru
tema hari guru 2020 ucapan selamat hari guru
tema hari guru 2020 ucapan selamat hari guru
Pada pukul 11 pagi, ada perutusan khas Perdana Menteri sempena Hari Guru.

Perutusan Khas YAB PM sempena Hari Guru 2020 ini boleh tengok di channel RTM, TV3, Astro AWANI.
perutusan khas sempena hari guru 16 mei 2020
perutusan khas perdana menteri sempena hari guru 16 mei 2020

Terharu dapat ucapan Selamat Hari Guru dari student!

Okayy.. jujurnya, saya tak ingat pun harini hari guru sebenarnya hahaha. Serius tak ingat langsung.

Then, bila buka whatsapp pagi tadi, nampak ada wasep dari salah seorang student yang saya pernah ajar sebelum ni for her maths PT3. And guess what? Dia hantar message wish Happy Teacher's Day and thanks me for teaching her; at 1:25 A.M! SATU DUA PULUH LIMA PAGI!

Pukul 1 pagi dia hantar huwaaaa. Iolsss terharu! T-T

Rasa dihargai gitchuw.
tema hari guru 2020 ucapan selamat hari guru
dapat ucapan selamat hari guru dari my studenttttt!
Then, later i got whatsapp from one of my bestfriend. Dia pun wish juga hari guru pada saya.

Terharu lagiii T-T.
tema hari guru 2020 ucapan selamat hari guru
dapat wish happy teachers day
Rasa macam tak layak nak dapat wish sebab saya hanya cikgu tusyen je kan tapi tu lah. Happyy, gembira, terharu juga bila dapat ucapan hari guru ni. Feels like so much appreciated! hehehe.

Last but not least,

saya juga nak mengucapkan SELAMAT HARI GURU pada semuaaaa terutamanya cikgu cikgi teachers sir, ustaz ustazah, pensyarah pensyarah dan para ibu bapa yang telah banyak mendidik, mencurah ilmu berharga pada kami.

Terima kasih, terima kasih, thank you. Moga sentiasa mengalir pahala setiap ilmu tersebut.

kartun ucapan selamat hari guru
"rumah guru selepas hari guru" hahahahaha comel kartun ni
"Siapakah manusia yang paling berbahagia? ...

... Manusia yang berhenti nafasnya, namun tidak berhenti pahala"


You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p