Harga MURAH! Ketahui 10 lokasi cawangan Elewsmart Ebit Lew - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Friday, July 24, 2020

Harga MURAH! Ketahui 10 lokasi cawangan Elewsmart Ebit Lew

Harga MURAH! Ketahui 10 lokasi cawangan Elewsmart Ustaz Ebit Lew | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Hujung minggu Sabtu dan Ahad lepas meriah walawehhh orang beratur semasa pembukaan grand opening Mart Ustaz Ebit Lew yang berlokasi di Bandar Baru Bangi dan TTDI Grove Kajang. Dengan tagline nya.. ELEWSMART SAUDARAKU, MURAH.. setakat ini 10 cawangan elewsmart dibuka dan lokasi cawangan kalau nak tahu tempatnya di mana, stay tuned till the end of the entry okay? ~ hehe. Dan disebabkan memang betul betul harga barang promosi elewsmart nya SANGAT murah; available untuk 300/600 yang terawal). Thats why berpusu-pusu bersesak-sesak lah orang ramai yang datang. Sanggup beratur panjangggggggggggggggg menunggu giliran.

Yang dekat datang, yang jauh pun ada datang juga pergh!

Mana tak nya, harga promosi murah..

'Elewsmart, Saudaraku Murah' Ebit Lew. Harga promosi WOW bawah RM1!


Aiskrim cornetto RM0.10
Chipsmore RM0.90
Kicap RM0.90
Susu RM0.70
Nescafe RM0.40
Maggi tomyam RM0.90
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
"Doakan yer. Pembukaan @elewsmart Sabtu 25/7 di Dataran Villa Putra Sg Buloh dan Ahad 26/7 di Pelangi Square Damansara PJ. Promosi cornetto 10sen. Nescafe 40 sen. Susu 70 sen. Chipsmore 90 sen. Kicap 90 sen. Maggi tomyam 90 sen. Buat 300 terawal yer. Di Bangi dan Kajang baru ini masa pembukaan kita tambah sampai 600 orang tarawal. Terharu ada dari kedah, penang, jb yang hadir baru ini. Makcik pakcik lagi. Ya Allah terima kaseh" -ebitlew.

"Doakan yer. Siapa nak hadiah 600 beg makanan? Siapa nak? Elewsmart nak bagi hadiah. Banyak tu isinya. Cuba tengok sebelah saya tu. Yang terpilih esok tertakluk syarat. Jumpa di Sg Buloh dan Damansara. Doakan esok dan lusa.. Jumpa yer di sana. Baru ini 600 bagi dekat Bangi dan Kajang. Hadiah buat orang gembira. Gembira saudaraku bahagia buat saya" - ebitlew.
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
Harapnya pembukaan akan datang, semua orang mematuhi SOP lah. Pakai mask dengan betul sentiasa, jarak 1 meter, hand sanitizer.

Kalau rasa tak sihat, batuk, selsema elakkan lah datang. Bahaya. Ada gejala covid 19 tu. Bukan nak doakan dapat sakit covid tu cuma berjaga jaga kan.

Nanti kang kerana nila setitik rosak susu sebelanga haa na'uzubillah min zalik.
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew

10 cawangan Elewsmart Saudaraku Murah Ustaz Ebit Lew:

- Bandar Baru Bangi (mula dibuka 18 Julai 2020)
- TTDI Grove Kajang (19 Julai 2020)
- Dataran Villa Putra Sungai Buloh (25 Julai 2020)
- Pelangi Square Damansara PJ (26 Julai 2020)
- Cyberjaya (akan di-update kelak)
- Balakong Cheras (akan di-update kelak)
- Shah Alam (akan di-update kelak)
- Prima Gombak (akan di-update kelak)
- Gombak Traders (akan di-update kelak)
- Subang Perdana (akan di-update kelak)

Status/post Ustaz Ebit Lew once upon a time...
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
harga murah lokasi cawangan elewsmart ebit lew
Sedikit pesanan, peringatan dan nasihat..

Mana mana yang rasa masih ada wang, mampu beli barang makanan macam biasa.. Jangan lah datang. Jangan pentingkan diri.

Beri lah peluang pada mereka yang betul betul memerlukan. Mereka yang miskin, tiada wang yang cukup, yang sedang kesempitan dan dalam kesusahan.

Cuba bayangkan.. Orang yang mampu tu beratur awal, dapat beli murah. Tup tup sampai ke orang yang betul betul tak mampu di angka giliran 301/601, barang dah habis. Weh sedihnyaaa! Kesian dia.

So, don't be selfish yew. Utamakan mereka yang betul betul sangat sangat susah.

Okay itu sahaja, moga ada manfaat! Till next time, daa~ wassalam! :)

Search keywords: elewsmart, harga elewsmart, barang elewsmart harga, harga promosi elewsmart, elewsmart ebit lew, elewsmart saudaraku murah, beratur panjang elewsmart, viral elewsmart beratur panjang, ustaz ebit lew elewsmart, elewsmart murah, kisah elewasmart ebit lew, ebit lew mart, mart ebit lew, mart murah ebit lew, cawangan elewsmart, lokasi elewsmart, tempat elewsmart, elewsmart 2020

2 comments:

  1. wahh murah habis ni...moga dipermudahkan urusan ebit lew

    ReplyDelete
  2. Kalau dekat, memang nak terjah juga..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p