Tak tahu ada SUPER SHOCKING SALE PGMALL? Ruginya! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Friday, July 17, 2020

Tak tahu ada SUPER SHOCKING SALE PGMALL? Ruginya!

Tak tahu ada SUPER SHOCKING SALE PGMALL? Ruginya! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Okay jujur ya jujur.. Siapa yang pernah dengar pasal PG Mall.. angkat tangan! Nampak macam 50 - 50 tu haha. Sejujurnya dari pihak saya pula, pernah je dengar. Biasa nampak orang cerita tentang PGMall online shop ni. Meriah juga tengok. Tapi.. berapa ramai orang yang tahu tentang Super Shocking Sale PGMall yang sedang berlangsung sekarang?

Tak tahu? Tak pernah dengar? Uishh rugi rugi!

Kenapa rugi? Dan apa yang super shocking sangat tu? Takpe takpe. Sabar sabar.

First of all, bagi sesiapa yang masih belum familiar lagi tentang 'siapakah' pg mall ni.. Mari saya perkenalkan dan beri sedikit muqaddimah dulu.
pgmall wowstore shop now
pgmall wowstore shop now!
PG Mall is Malaysia No. 1 E-commerce platform! Ditubuhkan sejak tahun 2017 dan sudah beroperasi dengan jayanya sehingga kini.

Bukan itu sahaja, PG Mall juga merupakan satu-satunya local e-commerce platform di Malaysia!

Kejayaan yang boleh kita banggakan lagi adalah PG Mall ranked as top 3 e-commerce site berdasarkan Iprice insight report which the first and second place are taken by Shoppee and Lazada respectively.

Okay done! Next!

The main hot topic yang saya nak highlight kan in this entry is.. *tepuk tangan sikit*

SUPER SHOCKING SALE PGMALL!

super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
Apa yang sangat mengejutkan tu?

Ada deal serendah RM1! Saya 'masuk' tadi tengok tengok ada barang dan produk apa yang dijual. Ingat nak masuk kejap je, tapiii...

Haa faham faham jelah kan. Para wanita ni kalau dah jumpa sales, banyak potongan diskaun.. Agak agak tergoda ke tak? Haha.

Dengan ada daily new deals & limited time offers lagi. Fuhh! Memang menarik ku 'duduk' lama dalam pgmall tu.
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
Macam macam product categories juga ada..
  • Women's Fashion
  • Home Appliances
  • Home & Lifestyle
  • Electronics Accessories
  • Kids & Baby
  • Men's Fashion
  • Kitchen & Dining
  • E-Tickets/Vouchers
  • Sports & Travel
  • Health & Beauty
  • Electronic Devices
super shocking sale pgmall
super shocking sale pgmall
Yang lagi rambang mata bila ada promotion lain yang sedang berlangsung juga walaweh! Hot day sales + loveyouu 3000 bergabung meletup! Hehe.

HOT DAY SALES ni setiap hari pukul 10 pagi, 4 petang dan 9 malam ada HOT sales. Mana tak hot.. up to 80% off daily! Lowest price guaranteed gitchuw.

hotday sale pgmall
hotday sales pgmall
What about LOVEYOU 300?
(p/s: I'm not saying that i love you 3000 times ya hahaha).

How it works is.. whoever yang purchase RM30 dan ke atas.. layak untuk join loveyou 300 campaign ni dan berpeluang memenangi hadiah berharga RM30,000 secara keseluruhan!

Pengumuman senarai pemenang akan dikeluarkan pada 15th and 30th of every month.

So, the more you spend, the higher chances for you to win!

Oh, duk khusyuk cakap pasal sales tadi, lupa nak beritahu tentang ConsuMerchant concept yang menjadi trademark PG Mall.
pgmall cashback consumerchant concept
pgmall cashback consumerchant concept
Apa itu ConsuMerchant?

ConsuMerchant = Consumer + Merchant = Shop + Share + Earn.

Boleh dapat forever cashback up to 3.5% tau! Nak tahu lebih lanjut? Boleh visit sini: ConsuMerchant Concept - What is ConsuMerchant?

So.. Tunggu apalagi?

Jom online shopping sekarang at PG Mall!

Saya pun nak pergi tengok semula barang yang saya terpikat tadi kat Super Shocking Deals PGMall. Tengah fikir nak beli ke taknak, nak ke taknak haha.

Sebab harga asal agak mahal.. hampir RM70. Tapi bila dah ada off, tak sampai RM15 pun jadinya. Harga selepas diskaun is RM14 lebih kurang. Murah kan? Tu rasa tergoda tu huwaaa!

Nanti lah fikir fikir sambil layan sini dulu..

Website: www.pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Supershockingsale #Hotdaysale #Loveyou3k

Okay thats all! Till next time, daa~ wassalam! :)

4 comments:

  1. selamat membeli belah di PG Mall...

    ReplyDelete
  2. SERONOK NAK SHOPPING KALAU HARI-HARI SALE GINI !!

    ReplyDelete
  3. Singgah tengok-tengok pernah.Membeli belum lagi.

    ReplyDelete
  4. selamat membeli-belah di pg mall ye?

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p