http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

By 10:00:00 PM , , , ,

Sakit pinggang? Sakit belakang? Sakit lutut? Sakit senggugut yang teruk? Rasa kebas-kebas kaki? Resdung? Pening-pening? Lenguh-lenguh badan? Sakit lutut? Jangan risau! InshaaAllah dengan adanya bahan-bahan utama di dalam Biobax Cool Theraphy seperti Habatussauda, Minyak Zaitun (Olive Oil) dan Minyak Kayu Putih (Eucalyptus Oil), ianya dapat melegakan dan menghilangkan rasa sakit-sakit tersebut. Gunalah Biobax Cool Teraphy!

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut


Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Biobax Cool Theraphy


Untuk makluman semua, Biobax mengandungi bahan-bahan organik dan tidak menggunakan bahan kimia terlarang. Ia juga mengandungi Essential Mineral Oil yang tinggi kos penghasilannya serta lebih berkualiti dari segi penyerapan pada kulit.

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Biobax sampai ke Jepun haa!

Banyak sangat kelebihan Biobax Cool Theraphy ni tau ...! Dengan hanya spray Biobax pada tempat yang kita sakit, ianya akan sembuh dalam tempoh yang sekejap! Dah la bila spray tu rasa sejukkkk je. Rasa nyaman je. Wangi pula tu. Tindakan yang cepat, berkesan dan efektik pula tu. Tiada SIDE EFFECT! Jangan risau, tiada kesan sampingan selepas menggunakan Biobax ni.

  • Sakit badan selepas sukan lasak?
  • Susah nak lelap?
  • Ibu mengandung sakit pinggang?
  • Leher tergeliat?
  • Kaki terseliuh?
  • Sakit urat sendi?
  • Lenguh kaki atau tangan?
  • Kejang otot?
  • Selesema?
  • Letih badan?
  • Stress?
Guna lah BIOBAX COOL THERAPHY untuk merawat semua sakit-sakit di atas. Yang penting istiqamah dan KONSISTEN dalam menggunakannya. Pakai 3 kali sehari untuk kesan yang sempurna dan baik! Bak kata pelanggan... Biobax ni SPRAY AJAIB!

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Biobax menjadi sponsor utama 1st EFG Gathering

Okay laaa. Bukan nak puji tak serupa bikin Biobax ni tau, tapi memang terbukti berkesan. Dah banyak sangat testimoni positif dan memuaskan yang Biobax dapat daripada para pelanggan termasuk saya. Iye umi dan abi saya adalah antara orang yang menggunakan Biobax ni. 

Umi beri feedback yang positif. Umi kata sebelum tidur umi spray pada kaki umi yang kebas. Sapu sapu. Lepastu, keessokan harinya selepas tidur umi kata rasa sangat kurangnya dan terasa kaki lebih ringan. 

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Gunalah Biobax! Dijamin berkualiti!


Bau Biobax yang harum dan nyaman juga boleh dihidu untuk menghilangkan rasa mengantuk atau menghilangkan resdung ataupun mahu lena tidur malam.

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Testimoni Biobax 

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Spray, Sapu & Sembuh


Haaa berminat tak berminat tak nak beli? Biobax sekarang ada buat harga promosi tau! Sebotol boleh guna sehingga 500 kali semburan, tahan sehingga 3 bulan! Mai mai mai order!

Semenanjung Malaysia (SM): Hanya RM80 sahaja termasuk pos untuk 1 botol. Kalau 2 botol, RM150.

Sabah&Sarawak (SS): Hanya RM85 sahaja termasuk pos untuk 1 botol. Kalau 2 botol, RM155.

Whatsapp/call/message 017-2008642 (Sayidah) atau email sayidahnapisah65@gmail.com untuk membuat tempahan atau mahu menanyakan maklumat lanjut. 

Mini stokis, agent dan dropshipper Biobax diperlukan! Jika berminat, boleh whatsapp 017-2008642 (Sayidah)

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.