MOOD STUDY BILA NAK DATANG WEH

by - June 11, 2015
Assalamualaikum~!

So study week officiallyyyyyyy start isnin lepasss. Dan harini dah hari khamis. Dan baru je sikit bukak buku. Ngehngehhh.


study week


Memang tengah ENJOY habis ni. Baru habis layan movie pitch perfect 2 semalam, drama korea Ex-Girlfriend Club harini Episod 1-10. Bukak buku tu ada harini. Tu pun sebab kawan tanya soalan dalam buku teks. Kalau tak, ke laut.

Okay okay malam ni start! Malam ni kita start eh sayidah napisah? 

Okay okayyyy! *minum nescafe konon nak stay up*

Tapi student macam tu lah kan. Study week la paling senang nak lagha(buang masa) kan. Ke aku sorang je yang lagha? Hahaha. 

Study week memang best! Sebab dapat balik ke rumah. Dapat tengok muka umi abi. Wahh heaven! Makan pun sedap. Boleh jimat duit. 

Hmm. Okay lah anak buah menunggu nak main kat taman tu. Saya sebagai makcik yang comel dan mithali haruslah menemani mereka ke taman. Wahh gituhh~

Okay baibai! Wassalam :)


You May Also Like

9 comments

  1. haha.. biasala tu.. sy study ari tu abiskan masa tidur jer.. Sbb org kata restkan penat satu sem belajar..

    ReplyDelete
  2. haha.. biasala tu.. sy study ari tu abiskan masa tidur jer.. Sbb org kata restkan penat satu sem belajar..

    ReplyDelete
  3. jom study jgn xstudy.. sbb dh tiba masa nya utk pulun ni haa... hihi! slagi xsmpai hari mase jam nk exm subjek tu slagi tu la ada mase nk buat menda lain biasa la tu... huihui skung da tiba mase nye so moh le kita yek.. huhi.. good luck for both of us...

    ReplyDelete
  4. Good Luck..salam kenal dari Kak LeYa...dah follow blog cantik ni

    ReplyDelete
  5. Goodluck. SR pun minggu depan dah nak final, tapi mood nak study pun belum datang lagi. Sigh.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p