DUIT RAYA RM50 Dari Cik EN

by - July 03, 2015
Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari)

DUIT RAYA RM50 Dari Cik EN
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Follower Cik EN
Hari ini setelah melihat kerancakan blogger bagi GA dan hadiah hadiah dah lama rasanya cik en tak menyumbang sesuatu kepada follower cik en kan?
So kali ini cik en nak share duit raya dengan peserta yang bertuah.
Hadiah yang cik en nak bagi semestinya duit raya RM50 kepada seorang peserta bertuah
dan akan ada hadiah sampingan sumbangan cik en

HADIAH

Hadiah Utama : Duit Raya rm50
10 Hadiah saguhati : Kad Raya 2015 Cik EN
yang lelain akan dimasukkan bloglist dan sesiapa yang bertuah akan cik en review dan diberi keutamaan pada blog yang follower bawah 1000.

SYARAT

  • Terbuka blogger di MALAYSIA 
  • Follow blog ini dan page cik en kat SINI
  • Buat Entry Bertajuk "Duit Raya RM50 Dari Cik EN" dan Copy Kad Raya Cik EN kat atas itu dan linkkan ke entry ini
  • Pastu pastekan link entry yang dah dibuat di komen entry ini.
  • Untuk peserta di syaratkan mempunyai akaun MAYBANK, CIMB atau AMBANK sahaja (untuk transfer duit raya.. yeppii)
  • Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari)

INFO TAMBAHAN

  • Duit Raya akan di beri selewat-lewatnya 9 Julai 2015
  • Kad Raya akan di pos selewat-lewatnya 9 Julai 2015 
  • Bloglist pula akan dibuat pada 9 Julai 2015 
  • Review pula akan dibuat juga pada entry bertarikh 9 Julai 2015
  • Kesemua (kecuali review) akan dibuat melalui random di random.org

You May Also Like

4 comments

  1. tq join.. cik en done follow blog ni.. gdluck

    ReplyDelete
  2. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p