8 TIPS MASUK UNIVERSITI DAN SEMASA ORIENTASI

by - August 13, 2015

8 TIPS MASUK UNIVERSITI DAN SEMASA ORIENTASI 


TIPS MASUK UNIVERSITI DAN SEMASA ORIENTASI




TIPS MASUK UNIVERSITI DAN SEMASA ORIENTASI



Haaa berguna sangat tips ni kan alahaii. Mungkin banyak lagi tips tapi ahkakk jumpa yang ni je kat facebook dik. Hehehe.

Kesimpulannya, ambil yang baik-baik je dik tips kat atas tu. Jangan ambil yang tak baik. Takmo takmo.

Ucapan sikittt..adik adik yang berjaya melayakkan masuk ke universiti tu alhamdulillah. Sujud syukur jangan lupa ye dik. Dan tempuh lah alam universiti yang penuh cabaran tu dengan hati terbuka dan enjoy ye. Tapi jangan enjoy sangat hingga melanggar batas agama ye :D

Semoga berjaya! 

Wassalam :)


You May Also Like

5 comments

  1. enjoy tak salah, tapi jangan lupa priority.. ^_^

    ReplyDelete
  2. erk..nasihatnya...win sangat2..hehehee

    ReplyDelete
  3. haha..kc jangan ajar junior bukan2 ye

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p