http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MERASA ELAUN PRAKTIKAL UNTUK KALI PERTAMA

By 12:48:00 PM

MERASA ELAUN PRAKTIKAL UNTUK KALI PERTAMA


Assalamualaikumm!

MERASA ELAUN PRAKTIKAL UNTUK KALI PERTAMA

Dari haritu nak minta elaun untuk bulan 7. Tapi tak terbuat. Dan hari jumaat lepas alhamdulillah Allah mudahkan urusan. Buat surat semua,sign bos dan penolong boss. Kejappp je dah siap. Dan RM500 dalam akaun Bank Rakyat!

First time merasa gaji sendiri. Ni kira gaji la kan. Hehe.

MERASA ELAUN PRAKTIKAL UNTUK KALI PERTAMA
Gambar hiasan
Tinggal lagi beberapa minggu lagi nak habis praktikal. Bestnyaa. Tak sabar rasa nak habis haha. Tapi sedih juga la nak habis sebab nak tinggalkan staf Bank Rakyat yang ramah dan gorgeous ni.

Jumaat ni ada potluck! Yeayy first time merasa potluck kat pejabat. Biasa dengar daripada orang lain je. Hmm nak bawa apa ye? Bawa diri dan keikhlasan hati lah kuikuii.

Okay lahh daaa~! Wassalam :)



Entri berkaitan :

You Might Also Like

5 comments

  1. alhamdulillah.. dpt jgak merasa kan..

    ReplyDelete
  2. perr lagi.. belanja r roti canai telur bawang kuah kacang dal

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.