http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

LISA SURIHANI SELAMAT MELAHIRKAN ANAK PERTAMA

By 10:00:00 PM , ,

LISA SURIHANI SELAMAT MELAHIRKAN ANAK PERTAMA

LISA SURIHANI SELAMAT MELAHIRKAN ANAK PERTAMA
credit : www.mediahiburan.my

Alhamdulillah!

Tahniah Lisa Surihani dan Yusry Abdul Halim dikurniakan anak sulung pertama pada 15 September 2015 jam 11.44 malam.


Lisa Surihani selamat melahirkan baby gegurll! Mesti comeyy kan. Okay semua baby comel kan haha. Tak sabau sabau nak nengok. Selepas anak Awal&Scha dan Che Ta&Zain menjadi perhatian ramai, lepas ni anak Lisa&Yusry la pula hehe.


You Might Also Like

4 comments

  1. alhamdulillah..akak tak sabar nak tengok cahaya mata pertama mereka..moga menjadi anak yang solehah..dan diharap tiada pihak yang membanding bandingkan anak anak mereka satu sama lain..sekiranya kita mempertikai,secara tidak langsung seolah kita pertikai kuasa Allah..bukan ke anak itu anugerah Allah.Allah yang cipta mereka.

    ReplyDelete
  2. Ikut muka mak ka, pak ka, dua-dua comeyy. Hehe =)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.