http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

muka aku seiras Najwa Latif?

By 12:01:00 PM

muka aku seiras Najwa Latif?

Al-kisah haritu upload profile picture kat facebook. Lepastu tetibe ada komen kat gambar tu. Kata muka iollss like Najwa Latif ahhahaha. Duii.


muka aku seiras Najwa Latif?

Ni gambar yang saya upload kat facebook.

muka aku seiras Najwa Latif?

Sebenarnya sebelum ni ramai juga yang cakap muka saya macam Najwa Latif. Tak tahu nak bangga ke apa bila orang cakap muak saya sama dengan Najwa Latif hahahaha. Nak respon pun tak tahu nak respon apa. Mampu deny dan gelak je ahhahaa.

Persoalan : betul ke muka saya macam penyanyi Najwa Latif? Haaa jawab jawab jawab! Okay la kalau tak tahu nak jawab muka saya sama ke tak dengan Najwa Latif sebab tak tahu muka saya sangat macam mana *okay tipu sebab header gamba sendiri kan haha* , kat bawah ni ada gambar-gambar saya. Ce tengok ce tengok dan nilai sama ke tak.


muka aku seiras Najwa Latif?
with my anak buah keempat, Muaz.



muka aku seiras Najwa Latif?
with my kakngah.



muka aku seiras Najwa Latif?
with Mirae.



muka aku seiras Najwa Latif?



muka aku seiras Najwa Latif?
with my Umi



muka aku seiras Najwa Latif?



muka aku seiras Najwa Latif?
with my anak buah pertama, iman dan second, Fatihah



muka aku seiras Najwa Latif?



muka aku seiras Najwa Latif?
with Farah Liyana



muka aku seiras Najwa Latif?
with Nadhrah dan Wani



muka aku seiras Najwa Latif?
with Aina 



muka aku seiras Najwa Latif?
with Nabilahq


Haaa sama tak sama tak? Tak kan? Hahaha. Okay motif letak gamba instagram punya ialah nak suruh follow instagram saya tu ahhahahaa. Instagram saya : @sayidahlurvechoc . Atau klik je gamba instagram atas ni, dia akan pergi ke instagram saya. Boleh la follow. Kalau dah siap follow, beritahu kat komen done follow dan apa nama instagram anda. Saya akan follow balik ! :D

Okay ye.. Kembar Najwa Latif ni nak test suara menyanyi kot-kot boleh upload dalam you tube muahahahha. Tapi , kalau petang ni hujan maaf hahaha. :p

Daa~ wassalam :)


You Might Also Like

14 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.