http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TEMUDUGA TERBUKA KASTAM DIRAJA MALAYSIA & JAWATAN KOSONG PENGAWAI KASTAM DIRAJA MALAYSIA

By 9:59:00 AM ,

TEMUDUGA TERBUKA & JAWATAN KOSONG PENGAWAI KASTAM DIRAJA MALAYSIA


TEMUDUGA TERBUKA KASTAM DIRAJA MALAYSIA



TEMUDUGA TERBUKA KASTAM DIRAJA MALAYSIA


JADUAL DAN LOKASI TEMUDUGA TERBUKA KASTAM SELURUH MALAYSIA



1. 11 Ogos 2015 (Selasa) – Johor (Lelaki / Wanita)
2. 13 Ogos 2015 (Khamis) – Selangor (Lelaki)
3. 15 Ogos 2015 (Sabtu) – Melaka (Lelaki)
4. 17 Ogos 2015 (Isnin) – Negeri Sembilan
5. 20 Ogos 2015 (Khamis) – Selangor (Lelaki)
6. 22 Ogos 2015 (Sabtu) – Kuala Lumpur (Lelaki / Wanita)
7. 25 Ogos 2015 (Selasa) – Pahang (Lelaki / Wanita)
8. 27 Ogos 2015 (Khamis) – Terengganu (Lelaki)
9. 29 Ogos 2015 (Sabtu) – Kelantan (Lelaki)
10. 01 & 03 September 2015 (Selasa & Khamis) – Pulau Pinang (Lelaki / *Wanita)
11. 05 September 2015 (Sabtu) – Perak (Lelaki)
12. 15 & 17 September 2015 (Selasa & Khamis) – Sabah (Lelaki / Wanita)
13. 21 & 23 September 2015 (Isnin & Rabu) – Sarawak (Lelaki / Wanita)

*Layari www.jawatan.biz untuk lokasi dan tarikh temuduga terbuka kastam yang lengkap.



JAWATAN KOSONG (PEGAWAI KASTAM GRED KB17) 




Pengambilan seramai 1000 anggota sedang dijalankan. Urusan pengambilan adalah melalui online di portal rasmi www.spa.gov.my bagi pemohon yang belum mengisi, tarikh tutup adalah pada 31/12/2015

Kelayakan adalah SPM ( kredit BM,dan 3 mata pelajaran lain) bagi pemohon yang sudah mengisi, surat panggilan penetapan tarikh dan tempat temuduga akan dihantar secara berperingkat. Maklumat lanjut layari http://www.spa.gov.my.

Yang mana ada saudara mara yang berminat boleh la mohon. Tak salah untuk mencuba :)
Tolong share pada kawan-kawan :)

sumber : whatsapp group.


You Might Also Like

7 comments

  1. siapa yang nak pergi tu kena pastikan BMI ngam..kemas..hehehe..dan tengok alamat yang specifik..good luck..

    ReplyDelete
  2. sabah lokasi kat mana. xdpt cri lokasinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya dimana? tgh mencari details ni..

      Delete
  3. ada temuduga terbuka kat perak ke?

    ReplyDelete
  4. Bila ada pngambilan kastam lagi tuan

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.